woblerwz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Awaria serwera usunęła część starych postów. Patrząc na to co piszemy niezwykle intensywnie i co niesie "nowe treści" to jak na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Sprostowanie - odtworzyliśmy kopię bezpieczeństwa z czwartku. Nie ma postów, które zostały napisane w piątek, sobotę oraz niedzielę. Niczego innego nie usuwaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wiem, aktualnie użytkownicy uzupełniają bazę wiedzy w "sprzedam", reszta jest mało ważna . Jedynie @Anpart uzupełnia swój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Szkoda, że nie usunęło ostrzeżeń za nieświadome podbijanie w dziale "SPRZEDAM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wiem, aktualnie użytkownicy uzupełniają bazę wiedzy w "sprzedam", reszta jest mało ważna . Jedynie @Anpart uzupełnia swój wątek. Myślę, że trochę przesadzasz. Zresztą w czym problem ...??? Wojtku ... powiem tak ... ja nie wchodzę do działu Sprzedam ... i nie wiem co się tam dzieje. Daję narzędzie dla osób, które zainteresowane są sprzedażą, kupnem. Natomiast codziennie staram się wchodzić do działów merytorycznych i tam czytam czym forumowicze chcą się z nami dzielić. Jestem szczęśliwy ... bo każdego dnia mogę świętować radość złowienia fajnych ryb, bicia rekordów, odkrywania nowego sprzętu, zgłębiania się na sucho w detale techniczne, popatrzeć jakie ludzie fantastyczne tworzą woblery ... Wszystko zależy od punktu koncentracji. Kieruję swoją uwagę na to co mnie uszczęśliwia a nie na to co mnie wkurza .... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A ja tam swoj watek uzupelnilem, plus pare tematow gdzie cos pisalem miedzy piatkiem a niedziela Zreszta wide ze sporo osob tez, wiec nie jest zle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A ja tam swoj watek uzupelnilem, plus pare tematow gdzie cos pisalem miedzy piatkiem a niedziela Zreszta wide ze sporo osob tez, wiec nie jest zle Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ważne, że "lajków" nie ubyło a i licznik postów nie ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi