Cobaltus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, jako że w skutek awarii forum (albo ataku PZW na serwer ^^) wzięło i "znikło", ponawiam ogłoszenie: Szukam kompana na wspólne wypady spinningowe, preferuję lekki spinning (a nawet czasem ultra lekki), chodzi mi o wypady nad wisłę czy odkrywanie łowisk w okolicy (powiedzmy woj. mazowieckie). Mam 33lata i raczej poukładane w głowie, nie wykluczam wypadów nad miejskie wody, choć ostatnio po głowie chodzi mi jeziorka czy inne dzikie ostepy. Znam kilka fajnych miejscówek na garbusa czy jaśka którymi się podzielę - choć to wiedza tajemna ^^. pozdrawiam Jarek ps. jestem raczej doswiadczonym operatorem narzędzia ręcznego jakim jest wędka spinningowa Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Cobaltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Literówka wkradła się w tytuł wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahtid Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Cześć,również poszukuję kompana na takie wyprawy. Problem (lub nie) w tym, że nie łowiłem jeszcze na Wiśle w okolicach Warszawy. Samemu nie mogłem się do tego zabrać. Jak dotąd chodziłem za boleniem, okoniem i szczupakiem w Narwi i Pisie. Też mam 33 lata i potrafię cicho przemieszczać się nad wodąJeżeli byłbyś zainteresowany, to daj znać. Od września będę dostępny.Pozdrawiam,KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Literówka wkradła się w tytuł wątku pacze oczami kota paczacza i nie mogę wypaczać na co mam paczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie piszczcie w tym wątku. http://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-wis%C5%82a/page-72 Nie rozbijamy na inne. Wątek generalnie o Wiśle ale skupia ludzi łowiących w Warszawie i nie tylko. Lub ewentualnie inne łowiska określane mianem urban fishing choć wolę polskie określenia jako miejskie wędkowanie: http://jerkbait.pl/topic/58831-warszawa/page-10 Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez luk_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pisałbym sie na wspólny wypad.Gdyby cos to priv.Na Wiśle spinningowalem ostanio ładnych parę lat temu i to raczej z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi