Skocz do zawartości

Kompana na wspólne wyprawy spinningowe Warszawa

Cobaltus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako że w skutek awarii forum (albo ataku PZW na serwer ^^) wzięło i "znikło", ponawiam ogłoszenie:

Szukam kompana na wspólne wypady spinningowe, preferuję lekki spinning (a nawet czasem ultra lekki), chodzi mi o wypady nad wisłę czy odkrywanie łowisk w okolicy (powiedzmy woj. mazowieckie).

Mam 33lata i raczej poukładane w głowie, nie wykluczam wypadów nad miejskie wody, choć ostatnio po głowie chodzi mi jeziorka czy inne dzikie ostepy.

Znam kilka fajnych miejscówek na garbusa czy jaśka którymi się podzielę - choć to wiedza tajemna ^^.

pozdrawiam Jarek

ps. jestem raczej doswiadczonym operatorem narzędzia ręcznego jakim jest wędka spinningowa :)

Edytowane przez Cobaltus

Cześć,

również poszukuję kompana na takie wyprawy. Problem (lub nie) w tym, że nie łowiłem jeszcze na Wiśle w okolicach Warszawy. Samemu nie mogłem się do tego zabrać. Jak dotąd chodziłem za boleniem, okoniem i szczupakiem w Narwi i Pisie. Też mam 33 lata i potrafię cicho przemieszczać się nad wodą:)

Jeżeli byłbyś zainteresowany, to daj znać. Od września będę dostępny.

Pozdrawiam,

KS

Panowie piszczcie w tym wątku.

http://jerkbait.pl/topic/17042-warszawska-wis%C5%82a/page-72

Nie rozbijamy na inne. Wątek generalnie o Wiśle ale skupia ludzi łowiących w Warszawie i nie tylko.

Lub ewentualnie inne łowiska określane mianem urban fishing choć wolę polskie określenia jako miejskie wędkowanie:

http://jerkbait.pl/topic/58831-warszawa/page-10

Edytowane przez luk_80