Jeziorm 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Hej, mam pytanie czy ktos z Was ostatnio robił taka operację jak w tytule, temat dokładnie dotyczy Szkocji. Mam historię ubezpieczenia moich pojazdów w Polsce, czy coś jeszcze muszę zabrać? Czy prawdą jest że muszę zrezygnować z polisy na mnie w Polsce? Czyli nie mogę posiadać auta i ubezpieczenia na siebie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Kupując ubezpieczenie w UK pewnie zrobisz to przez internet i wybierzesz okres zniżek a potem trzeba to im udowodnić jakoś wiec ja to zrobiłem tak : wystąpiłem o zaświadczenie z PZU ( tam byłem zawsze ubezpieczony) o okresach składkowych i rodzaju polis ( OC i AC )Takie zaświadczenie tłumaczyłem na angielski ( tłumacz pzysiegły) i bez problemu akceptowali w UK ( byłem ubezpieczony w TESCO , ADMIRALE )I tak samo zrobiłem wracając z UK do Polski żeby zaliczyli mi składki z UK . Co do kwestii ubezpieczonego samochodu w Polsce w czym to ma przeszkadzać i komu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Obecnie to tak srednio akceptuja znizki z Polski w UK, jak ostro poszukasz moze cos znajdziesz, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi