explorator73 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy możecie mi polecić jakieś godne uwagi łowisko na Mazowszu? Mnie chodzi po głowie Jeziorka i Rządza...Będę wdzięczny za info.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jeziorka jest OK. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A czy jesteś w stanie zarekomendować mi konkretny odcinek? Łowiłeś coś tam ostatnio lub ktoś ze znajomych?P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 O Jeziorce więcej wie Rognis. Podpytaj go ... on Tobie konkretnie doradzi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak?!? Tyle krzyku, nerwów i czekania, a relacji z połowu tego pięknego pstrąga jeszcze nie ma?!? Czy wiecie jak czuje się dziecko, któremu nie da się obiecanej zabawki?!? Sumienia nie macie!!! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Baloo, trzeba rognisa do porządku przywołać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A moze - skoro lubicie lowic kropki - wskrzeslibysmy pomysl dorybienia nimi...pewnej rzeczki? Myslę o kolegach z Mazowsza.Uczestniczylem kiedys w takim przedsiewzieciu, dalo ono dobre owoce, ale nigdy pózniej nie udalo sie go powtórzyc, z braku kworum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chętnie dołączę do takiej inicjatywy - jakby co proszę o mnie pamiętać.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
explorator73
Czy możecie mi polecić jakieś godne uwagi łowisko na Mazowszu? Mnie chodzi po głowie Jeziorka i Rządza...
Będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam,
P.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi