Skocz do zawartości
  • 0

cabage

Pytanie

Witam kolegów. Z racji że nikt z Opola się jeszcze nie ujawnił - to pójdę na pierwszy ogień. Specjalistą nie jestem ale nad wodą widuję całe rzesze kolegów po kiju. Zapraszam wszystkich z Opola do wrzucania zdjęć oraz umawiania się na rybki. Jak coś jestem chętny na wspólne wypady jak tylko "Żona i praca pozwoli" ( choć więcej ma do gadania moją piękniejsza połówka - bo od pracy można urlop wziąć) :) heh

Pozdro :)

Edytowane przez Friko
  • Like 1

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wydaje mi się, że warto na początek ustalić: jak wygląda sytuacja z czasem i miejscem np Turawka, Oderka lub któraś z kamionek :)? Jeśli o mnie chodzi to w tygodniu godzina lub dwie czasem przed pracą się znajdzie lub na weekend sobota/niedziela jak żona i czas pozwoli :) Każdy ma swoje ulubione miejscówki i można by było wymienić się nimi lub na początek zgadać się na Bolko pod zielonym mostem lub gdziekolwiek w dogodnym miejscu :) Jak coś czekam na propozycje :)

• 0

Trochę się zagalopowałem :) Miejscówka ze zdjęcia dobra choć nigdy pod mostem nie siedziałem. Osobiście korzystam z  uroków Młynówki i zielonego mostka na Bolko jeśli chodzi o strikte "Street Fishing". Kamerka do montowania filmików jest tylko z rybami różnie, a w dodatku gdzie dwóch to nigdy nie tłok a zawsze raźniej :)

• 0

Pisze się na Street Fishing w Opolu. A jeśli chodzi o wędkowanie to można mnie spotkać bardzo często pod "zielonym mostem" na Bolko.

Aktualnie mam zamiar pobuszować w innym miejscu i zobaczyć czy okoń się uaktywnił. Można się zgadać, czemu nie.

• Like 1

• 0

Słuchajcie mnie uważnie, bo nie będę się powtarzał  :D Korzystając ze wsparcia i doświadczenia @Remka, proponuję rozważenie organizacji zawodów SFP w Opolu w 2016 r. W tym celu mogę się spotkać z zainteresowanymi w celu podjęcia wstępnych ustaleń. Żeby nie zaśmiecać wątku, proszę o PW. 

PS: widzimy się nad Odrą ;)

• 0

Podaj chociaż jakiś wstępny termin i miejsce spotkania w wątku, żeby nie zaśmiecać Twojej skrzynki ;)

Mieszkam aktualnie w Opolu i ogarniam na bieżąco miejski odcinek Odry, także mogę pomóc ;)

Czekam również na info.