sledzix Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam koledzy szukam jakiejś ciekawej wędeczki pod okonia z łódki co możecie polecić ciekawego chodzi mi o to żeby można było połowic jak i na gumki jak i również bocznego troka jakos nie jestem przekonany do wklejek więc wklejka odpada z góry dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Phenix TX713S na Fuji Torzite w tytanowych ramkach, KSKSS17 z insertem od Matusiaka albo Fishing-Art i burntem na dzielonej rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 zylion tematów było... zyyylion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Przede wszystkim "miękki". Sorry ale ostatnio sporo się napatrzyłem na okaleczane pasiaki, właśnie z powodu zbyt "sztywnych" zestawów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 S842-2-MHX 2-9g .Blank 213cm .Na tym blanku kijek super trzyma okonki.Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja używam Konger Paladin CX Perch 200cm do 12g. Górna granica zawyżona. Kijek bardzo czuły, dość miekki, ładnie opracujący pod rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam koledzy szukam jakiejś ciekawej wędeczki pod okonia z łódki co możecie polecić ciekawego chodzi mi o to żeby można było połowic jak i na gumki jak i również bocznego troka jakos nie jestem przekonany do wklejek więc wklejka odpada z góry dzieki za odpJak dla mnie połów na gumki, pojęcie względne .Możesz łowić na 2g ołowiu + gumka i na 10g+gumka więc koledzy radzą w ciemno.Jeżeli będzie to między 2 7g to MHX S 842-2 będzie dobrym wyborem w realnych pieniądzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Phenix TX713S na Fuji Torzite w tytanowych ramkach, KSKSS17 z insertem od Matusiaka albo Fishing-Art i burntem na dzielonej rękojeści...no ten to raczej na "kolczaste" na lekko lub okonie 40+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Ostatnio łowię okonie wędką wykonaną na tym blanku SLF634-1N i szczerze polecam Edytowane 4 Listopada 2015 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam ! pewnie już trochę rozmów na ten temat było ale mimo wszystko dobór wędki na okonia to zawsze problem. Łowię na microjigi i trochę na boczny trok. Obecnie mam na oku te dwa kije -Konger Wędka Paladin CX Thekilla 270 (1-10) - z opisu nie wynika, że to wklejka. Mało informacji w necie na jej temat. Czy to lepsza wersja tango?-Dragon Fishmaker II sensitive jig 2-12 - mało informacji w necie. Z opisu wynika, że jak na tą cenę ma niezłe zbrojenie. Przelotki Fuji Alconie, uchwyt Fuji jakieś firmowy lakiery i omotki. - Jeszcze rozważam choć droga St. Croix Panfish PFS90LMF2 275cm L Mod-Fast 2 2-4 kg 1.7-7 g 110 g - ponoć fajnie się ugina blank choć w jednym z testów trochę się czepiali jakości wykończenia. Nie wklejka z tego co czytałem i do łowienia ryb na patelnię czyli chyba też okoń - Pytałem w jednej pracowni ale koszt wędki na okonia od 900 (przy najtańszej wersji) - 1600 (przy średniej półce). To przy tych cenach chyba taki Fishmaker wychodzi lepiej??? Doradźcie A może wystarczy Championship Tango Kongera i nie ma po co iść wyżej. Aha młynek używam wielkości 2000 Penna. Dzięki z góry z odpowiedzi i dyskusje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie pytaj w pracowni, na forum chlopaki zbudują Ci taniej Np. @Skalek czy @Dąbek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snufficator Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie pytaj w pracowni, na forum chlopaki zbudują Ci taniej Np. @Skalek czy @Dąbek Ok dzięki popytam może jeszcze w dziale samoróbek. Czy jednak poza tym nikt nic nie wiem na temat tych 3 wędek, które wymieniłem? Może ktoś ma Dragon Fishmaker II sensitive jig 2-12 i się podzieli swoimi odczuciami czy warto ją kupić na okonie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam! Jednak skorzystałem z usług kolegi Hubertusa "Hubrods" wybór padł na wędeczkę z pracowni na blanku MHX DS820 w weekend będą pierwsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Gotowiec ze stanu? Edytowane 4 Listopada 2015 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Gotowiec ze stanu?Nie nie budowa od samego początku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kurde... Dzisiaj środa. Żeby była na weekend to jutro najpóźniej trzeba wysłać. Nie znam się, ale można wędkę zbudować od podstaw w jeden / dwa dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kurde... Dzisiaj środa. Żeby była na weekend to jutro najpóźniej trzeba wysłać. Nie znam się, ale można wędkę zbudować od podstaw w jeden / dwa dni?A wierzysz w cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi