makamba Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Pewnie właściciel sklepu , który stworzył ten antyraven wolałby być jedynym sklepem w okolicy a tu nagle zwala mu się konkurencja pod sam nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) ..... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Na fladze jest Godło RP.http://raven-fishing.pl/images/header.jpg Oczywiście jest, tylko to jest fotka zrobiona kibolom, którzy to Godło wożą na antenach swoich samochodów. Koniec tematu z mojej strony. Czemu kibolom, a nie kibicom? KIbol- pojęcie stworzone przez media, które ludzie bezmyślnie powtarzają! BTW OLE TO MY KIBOLE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Według mnie słowo kibol jest i tak za wielkie określenie dla niektórych kibiców. Byłem kiedyś w małym sklepiku przy granicy litewskiej tuż po meczu Legii na litwie. Nasłuchałem się od ekspedientek aż mi uszy sczerwieniały. Jeden wielki syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam, Może troszeczkę odgrzebuje wątek, ale ostatnio byłem u chłopaków i muszę przyznać, że byłem zaskoczony. Moim celem było zbudowanie zestawu castingowego raczej niewielkim kosztem. Za namową Pawła kupiłem Pfluegera Triona i na kij ITT (Rozemeijer) otrzymałem miły rabacik. Ja tu wrócę, chłopaki biorą sobie do siebie sugestie innych i dwa dni temu dokupiłem kilka dragonowskich Reno Killerów w męskich rozmiarach, których wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ...Ja tu wrócę.... I to mówi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Waldek, to jedyny sklep gdzie w Polsce dostałem Shimano Rarenium 1000 w dwa dni.W Nor.... odpowiedzieli że takich na Europe nie produkują .I teraz mój zestaw z SHX.em waży 267gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgadza się! Ja kiedyś za namową kumpla przymierzałem się do wędki Shimano Yasei Aspius 300. Normark nie ma, w Ravenie na stojaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Z góry wielkie sorry za dubelek, ale myślę, że to istotna nowinka. Dla mnie dupa, bo dalej od domu, ale pewnie Stołeczni wędkarze docenią przenosiny do Fortu Wola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Byłem dzisiaj w nowym punkcie, i to co zobaczyłem przeszło moje najśmielsze oczekiwania, 1. Wszystko świetnie wyeksponowane (np. kołowrotki na ekspozytorach wbitych w deskę mistrzostwo świata)2. Duży wybór produktów np. Shimano, którego nawet w Normarku nie widzieli na oczy jak wspomniał kolega Kogut3. Całkiem niezłe ceny + rabaty na otwarcie 4. W ciągu 10 minut zaczepiło mnie trzech sprzedawców (znaczy zależy im na kliencie)5. Bardzo konkretni sprzedawcy (duża wiedza podparta przykładami) Ja niczego więcej nie potrzebuję, na pewno będę tam częstym bywalcem przy okazji wiosennych i nie tylko zakupów Dodam tylko że nikogo tam nie znam i nie jestem jednym ze sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Zmiana lokalizacji dla mnie na plus. Jadąc z Łodzi autostradą będę miał po drodze. Zaglądam tam czasami i faktem jest, iż mają rzeczy niespotykane gdzie indziej.Po przenosinach jeszcze nie byłem, ale na pewno się skuszę przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 sklep ładny. byle tak dalej i niech z cenami chociaż dorównają do innych warszawskich sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Fajnie wiedzieć że 5 min spacerkiem ode mnie powstał sklep wędkarski "Wszystko, co potrzebujesz w jednym miejscu, w najniższych cenach" Piękny slogan prawie jak z reklamy dyskontu, zobaczymy czy naprawdę jest tak kolorowo jak przedstawia reklama, a może strzał w kolano... po paru miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Szkoda tylko ,że polityka cenowa prowadzona jest inaczej niż ta w Ravenie w Holandii.Dziś na przykład wszystkie kołowrotki są o 25% taniej.Za tydzień wszystkie kije Shimano będą o 50% taniej.Jakiś czas temu wszystkie woblery Salmo za pól ceny były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A ten holenderski to wysyła poza kraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) A ten holenderski to wysyła poza kraj? Niestety nie. Edit.A może i wysyłają bo ktoś kiedyś pisał na forum ,że im kijaszka odsyłał do naprawy tylko nie pamiętam czy z Pl czy z innego kraju. Edit 2.Już się doczytałem.Wysyłka była na kraj skandynawski.http://jerkbait.pl/topic/10103-oszukany/page__hl__raven#entry1068802 Edytowane 24 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Niestety nie. jak chcialem w polskim ravenie cos kupic z wysylka di irl to mnie odeslali do holenderskiego teraz dostaje jakies maile po mongolsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szkoda tylko ,że polityka cenowa prowadzona jest inaczej niż ta w Ravenie w Holandii.Dziś na przykład wszystkie kołowrotki są o 25% taniej. W tym tygodniu wszystkie kołowrotki w Raven Polska też były 25% taniej. Stella 2500FE kosztowała 1500 zł !!! Generalnie wiele akcji promocyjnych z Holandii pojawia się w Polsce i bardzo często w tym samym czasie, choć nie zawsze. Skoro promocje na otwarciu nowego salonu sięgają 30% na cały asortyment, to trudno się spodziewać żeby w tym samym czasie były jeszcze inne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No tak , tyle że w Raven NL takie promocje bywają nawet kilka razy w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Kilka ciekawych rzeczy tam znalazłem, ale bez szału. Edytowane 25 Listopada 2012 przez rolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No to ja się wypowiem bo będąc w Warszawie przez weekend pojechałem tam z nudów. Jak dla mnie zaopatrzenie sklepu baardzo średnie. Ci którzy go chwalą po prostu mają daleko do Bielska Białej i nie byli nigdy w Fishing Marcie. Porównywanie tych sklepów nie ma sensu bo dzieli je pod względem asortymentu lata świetlne. Owszem może tak jak koledzy piszą są tam rzeczy nie osiągalne gdzie indziej ale jest tego niewiele.Ceny oczywiście Warszawskie. Paczka Ownerów 36 w rozmiarze 2.0 32zł(po zniżce!!!)-kosmos. W FM 24zeta. Bardzo skromny wybór woblerów, główek i gum. Z wędkami trochę lepiej. Kołowrotki faktycznie fajnie zaprezentowane, podobał mi się duży wybór Penna. Reszta zaopatrzenia to jak dla mnie wiele krzyku o nic. Plus za sprzedawców mili i pomocni.FM teraz przenoszą czy nawet już przenieśli bo na powierzchni trochę mniejszej niż Raven nie mieli miejsca na nic i kupę sprzętu trzeba było oglądać na zapleczu. Po nowym otwarciu w większym lokalu chyba nikt nie będzie miał do nich startu a wiem co mówię bo byłem nie tylko w Ravenie ale w CW i paru innych sklepach.Ja do Ravena już raczej nie pojadę, chyba że będzie jakaś super promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 To nie kwestia asortymentu, bo ten jest średni. To kwestia cen. Stellę kupowałem za ponad 1000 zł mniej niż w FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 @Krisu, to otwarcie nowej miejscówki FM już nastąpiło? Bym się kopnął nawet, 4,5h pociągiem z Wro- zdążyłbym wrócić na obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 kurcze chcialem sobie stelle na mikolaja sprawic z rabatem 25 % i juz ich nie ma :-( może wezme rareniuma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arastafino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Z tego jakie maile posyłał FM w ubiegły piątek przenosiny zostały zakończone i nowy sklep jest otwarty. Na zdjęciach w porówaniu do starej lokalizacji prezentuje się imponująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi