Skocz do zawartości

Pracownia,, Pstrągman''

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Właśnie ruszyła moja strona internetowa i postanowiłem się w końcu ujawnić. 

Od kilkunastu lat zajmuję się produkcją woblerów ,a od prawie dziesięciu, budową wędek.

Na początku było to wyłącznie hobbistyczne zajęcie, ale obecnie otworzyłem swoją własną pracownię i zajmuję się tym zawodowo.

Jeśli jest ktoś zainteresowany moimi wytworami  to zapraszam na moją stronę http://pstragman.pl/

Pozdrawiam Wojtek Grochola.

• Like 4

Witaj Wojtku,

bardzo fajna stronka muszę powiedzieć i szeroka oferta - życzę wielu zadowolonych Klientów skoro przeszedłeś na zawodostwo :D

Pamiętaj że zawsze możesz napisać jakiś artykuł w którym przybliższysz swój warsztat i podejście do zbrojenia, na samej górze kącika rodbuildera jest nawet przyczepione stosowne zaproszenie B)

Pozdrawiam

• Like 1

• 2 lata później...
  • 2 miesiące temu...

Mam pytanie - mógłbyś scharakteryzować jaki kij powstanie na takim szklaku Batsona? To kije bardziej pod woblery czy jigi? Jak sądzę - to pewnie kluski?

pozdrawiam

Dla mnie to kijki na pstrągi i okonie do przynęt stawiających mały opór podczas prowadzenie tj. jigi gumki.Do woblera wolę dłuższe wędki.Wcale nie są to kluski,po przecięciu na pół i dorobieniu spigotów zrobiły sie dużo szybsze i dopiero pod rybą ugięcie wchodzi na dolnik. Porównując do Seekera, SPG780 to mocniejszy SP700,a SPG781   dekikatniejszy SP703. Bardzo fajnie mi się tym łowiło,prowadziło przynętę i holowało ryby praktycznie bez żadnych spadów.

• Like 1