Rheinangler Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wojtku,- a prułeś już jakiegoś Hardego?Bo ja mam taką pstrągówkę Hardego 2,4m do 17g i tak sobie jest uzbrojona tzn funkcjonalność super, rzuty też, ale zastanawiam się nad trochę innym układem przelotek i innymi przelotkami a takze zupełnie innym dolnikiem bardziej oldskulowym.Twój Hardys styl pasował by do takiego projektu bardzo, tylko czy to wykonalne jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Wszystko jest wykonalne,miałem kilka tych Hardziaków ,jak się nie mylę 17gr to chyba był w długości 7'6''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ostatnio właśnie robiłem szklaka Hardy'ego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Piękne wedki robisz. Naprawdę super! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Naprawde fajny styl i klimat maja te wedki Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Piękny ten szklak a w sprawie mojego odezwę się jak zakończę wszystkie rozpoczęte budowy wędzisk Edytowane 19 Marca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A jaki zaczep do haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Heh.. ten szklak to zdaje się mój. W wolnej chwili wrzucę kilka zdjęć wędek jakie w ostatnim czasie zrobił dla mnie Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Heh.. ten szklak to zdaje się mój. W wolnej chwili wrzucę kilka zdjęć wędek jakie w ostatnim czasie zrobił dla mnie Wojtek.Czekam z niecierpliwością, bo zacny kijek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Akurat miałem zrobione to wrzucę pierwszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam, Pierwsza rekojesc z tym uchwytem jaka mi sie wizualnie podoba.Gratuluje! W Twoim watku sa zdecydowanie najladniej wygladajace wedki jakie obecnie sa wstawiane na forum. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Dzięki,miło mi to słyszeć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 A masz Wojtku zdjęcia tej mojej sandaczówki na blanku Phenix'a K2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Śliczna rękojeść absolutnie w moim klimacie.Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Znalazłem w końcu tego K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam, Pierwsza rekojesc z tym uchwytem jaka mi sie wizualnie podoba.Gratuluje! W Twoim watku sa zdecydowanie najladniej wygladajace wedki jakie obecnie sa wstawiane na forum. Bujo przyznam się, że mi też jak również do tego, że regularnie odwiedzam galerię na stronie pracowni, aby nacieszyć oko - Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekL Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wojtku, czym opisujesz blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Phenix FX761 od Wojtka dla Wojtka Dzięki i szczerze polecam pracownię Pstrągman.plJozi przelotki PB Minima Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Baars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Kijek extra wykonany.Jakie przelotki tytanki czy PB matchowe.KIjek miodzio na okonia.Miałem takiego ostatnio w ręce, piękna zabaweczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wojtku, czym opisujesz blanki?Do opisywania używam piórka,stalówki i tuszu akrylowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Twoje wędki powalają , są przepiękne . Czy ten tusz to tusz Rotringa ? Mógłbyś zalinkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Poniżej kilka ostatnich projektów ,tym razem muchówki:Sage 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Winston 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Graphite USA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Kijki miodzio ale bardziej interesująca tuba .Czyj to produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi