MIKUL Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Łukasz Wal Jozi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Piękne, czuć taką przedwojenną klasykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Piękne, czuć taką przedwojenną klasykę Sprzed ktorej wojny ? tej w Afganistanie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Sprzed ktorej wojny ? tej w Afganistanie ?Sprzed wojny pod Grunwaldem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Sprzed wojny pod Grunwaldem. Chyba sprzed bitwy ze snem na lekcji historii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Panie przed wojną to były grafity , panie nie to co teraz i ryb jakby mniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ładny uchwyt na Winstonie - Wykonany w Polsce czy import? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) http://tubymuchowe.blogspot.com/ Adam ,uchwyt kupiony w usa,ja niestety nie robię ich samemu. Edytowane 30 Maja 2013 przez pstrągman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Szperając wczoraj po googlach trafiłem na taką stronę:http://www.handmaderods.pl/ Strona świeża - w trakcie budowy, Radom, jakaś nowa pracownia ???Kojarzy ktoś coś ten temat ?? Kto to co to ??Nic mnie z nimi nie łączy , reklamy robić nie chcę - tylko czysta ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 30 Maja 2013 przez pstrągman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Twoje wędki powalają , są przepiękne . Czy ten tusz to tusz Rotringa ? Mógłbyś zalinkować ?Ja używam różnych,Rottinga też ale głównie tego w kolorze podstawowym białym:http://tempera.pl/produkt/813/1001/Dla_modelarzy/Tusze_do_aerografu/17_Tusz_artystyczny_quot_FW_quot_Daler_-_Rowney_29_5ml_cool_grey_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Klasyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Seeker SP754...Niebawem zobaczymy jak szklak sprawdzi sie na szczupakach... Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wojtuś niezłą kolekcję jusz masz za szafą.Chyba zostałem w blokach startowych do Ciebie :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Świetny kolor blanku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Świetny kolor blanku...Seekery są w kolorze oliwkowym-taki maskujący, jak włożysz szczytówkę do wody to pstrąg będzie "skubał" myśląc że to larwa chruścika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Wojtuś niezłą kolekcję jusz masz za szafą.Chyba zostałem w blokach startowych do Ciebie :lol: .Józef chyba nadal prowadzisz w ilości kijków, ale wyścig zbrojeń na ten rok jeszcze trwa Ostatnio szafę uszczupliłem o nowego ATC, poleciał do Białołęki...Mam nadzieję, że Karol zadowolony !? Tak poza tym szykuje się już fx 966 tak bardzo przeze mnie wyczekiwany... Seeker mnie zaskoczył bardzo pozytywnie, normalnie sam prawie rzuca, płynnie się ugina. Jestem ciekaw jak sie zachowa jak zawiśnie jakaś osiemdziesiątka !? Pod pstrąga ten blank się nie nadaje, szczupak, może sandał na wleczonego tak go widzę. Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Być może, że iron pójdzie do ludzi bo poszedł na allegro.Kocia łapa spełnia założenia zawodnicze więc niech idzie do potrzebującego, na zupę za drogi .Seeker-żaden zębacz z niego nie spadnie .Tak jednego sprzedałeś dwa wpływają za szafę, czyli +1 :lol: . Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wojtek ATC bedzie miał u mnie dożywocie , dziękuje serdecznie za przepięknego patyka A jak byś tam jeszcze za szafą znalazł coś do ludzi to pisz śmiało Pozdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wojtek ATC bedzie miał u mnie dożywocie ,............................................................. ................................................................................. Pozdr Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Waldek jak babcie kocham Mój Ci on i nie oddam nikomu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Waldek jak babcie kocham Mój Ci on i nie oddam nikomu Karol słusznie prawisz.Obecnie mam 2 takie klasyki z dożywociem, jednego Popper dobrze zna , drugi to kocia łapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Józek a drugi to pewnie Sunrise do 24gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Józek a drugi to pewnie Sunrise do 24gr? Tomek strzał w 10-kę.Oczywiście, że "ON" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi