Riqelme Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Pan Wojtek to potrafi. Piękny kijek zazdroszczę I ta pracownia którą idzie odróżnić od innych ma coś w sobie. Jak kiedyś bedę bogaty to zamówię w Niej wedkę. Na razie tylko blank udało mi się zakupić kilka lat temu od Pana Wojtka i........... fajną wędeczkę złożyłem sobie sam przy pomocy Daniela z XRods. Za co im dziękuję Może kiedyś fotki wstawię w odpowiednim dziale. Edytowane 16 Lipca 2014 przez Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 WitamI ja pokaże co Pan Wojtek dla mnie ukręcił. Wędka w pełni spełnia moje oczekiwani. Jutro testy nad wodą. pozdrawiamWitam.I jak testy ?Z jakimi linkami,muchami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 WitamWypad był krótki bo udało się wyskoczyć na zaledwie 3 godzinki nad wrocławską Odrę. Na pierwszy ogień poszła linka SA Pike i muchy z syntetyków o długości 12-15 cm z głowami z żywicy lub mosiężnymi oczami. Wędka dość mocna, nawet jak na morski blank - 2 złożonych dolnych sekcji w zasadzie nie jestem w stanie wygiąć. Przy tej masie linki pracuje szczytem. Rzuca się przyzwoicie. Jako że łowiłem z zakrzaczonego brzegu i główek nie było mi dane operować cała głowica w powietrzu wiec kij w zasadzie pracował "nie obciążony". Mam nadzieje, że ochłodzenie które dziś przyszło pozwoli na kolejne testy ale już z tipami tonącymi i szczupakowymi tubami. Po pierwszych testach jestem więcej niż zadowolony. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek44 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Dziękuje, czekam na więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Panowie, nie wiecie co się dzieje z pracownią Wojtka Grocholi? Już miesiąc temu powinienem mieć u siebie kijek zamawiany u Pstrągmana i do tej pory nic. Nie można się dodzwonić i strona też nie działa. Oby nie, ale coś mi to zaczyna przypominać. Ktoś coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 pstragman@wp.plpstragman-pracownia@wp.plPod tymi adresami korespondowalem moze maila odbiera powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Też próbowałem przez te adresy ale bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Też próbowałem przez te adresy ale bezskutecznie. Wojtek zmienia stronę, rozmawiałem z nim ostatnio. Próbuj telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wojtek zmienia stronę, rozmawiałem z nim ostatnio. Próbuj telefonicznie. Dzięki @Jozi, mam taką nadzieję. Już czarne myśli zaczęły mi krążyć po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzięki @Jozi, mam taką nadzieję. Już czarne myśli zaczęły mi krążyć po głowie. Spoko Wojtek to solidna firma. Rozmawiałem z nim ostatnio i mówił mi że zmienia stronę na nową a ta stara jego zachowywała się jakby była hakowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 dobrze Jozi mówi ,dzwonić trzeba,pracownie ma teraz w innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wojtek już się odezwał, kij jest gotowy. Czekam z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Czy mogę uprzejmie zapytać, po jaką cholerę zawracasz głowę i przy okazji tyłek obrabiasz pracowni tylko dlatego, że nie chciało Ci się skorzystać z jednego z podstawowych środków komunikacji bezpośredniej na odległość, czyli telefonu??? Najpierw należy wyczerpać wszelkie racjonalne metody kontaktowania się, a dopiero potem brać szklankę wody i robić w niej burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pierwsza sprawa to forum jest od tego żeby "zawracać głowę". To z forum dowiedziałem się że Wojtek odbiera telefony chociaż ja nie mogę się do Niego dodzwonić od jakiegoś czasu. Z forum także dowiedziałem że zmienia stronę internetową bo poprzednia nie działała jak należy i dostałem nowy adres mailowy do Niego. Starałem się bez wszczynania awantury dowiedzieć się co się dzieje? Trochę niepokojące jest gdy w zamówienie opóźnia się o miesiąc i z dnia na dzień urywa się wszelki kontakt z pracownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 pstragman@wp.plpstragman-pracownia@wp.plPod tymi adresami korespondowalem moze maila odbiera powodzenia Też próbowałem przez te adresy ale bezskutecznie. Pierwsza sprawa to forum jest od tego żeby "zawracać głowę". To z forum dowiedziałem się że Wojtek odbiera telefony chociaż ja nie mogę się do Niego dodzwonić od jakiegoś czasu. Z forum także dowiedziałem że zmienia stronę internetową bo poprzednia nie działała jak należy i dostałem nowy adres mailowy do Niego. Starałem się bez wszczynania awantury dowiedzieć się co się dzieje? Trochę niepokojące jest gdy w zamówienie opóźnia się o miesiąc i z dnia na dzień urywa się wszelki kontakt z pracownią. to jak , to w końcu było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Po prostu nie było odpowiedzi od pana Wojciecha. Dopiero dziś w nocy otrzymałem wiadomość że od piątku "nie ma go w pracy" - być może stąd ten brak kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzisiaj odebrałem kijek zamówiony w pracowni W.Grocholi.Szczerze polecam!!!!!!Wykonanie na najwyższym poziomie.Konsultacja telefoniczna co do detali i podzespołów i efekt widać????Miała to być typowa sandaczówka.Wybór padł po konsultacji na Matagi TR76 Super Shore M.Przelotki Fuji Torzite KR Titanium,omotki w kolorze drewna,wykończenie z rattanu z wklejoną naklejką opisową blanku Matagi.Testy niebawem???? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez wichu79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Cukiereczek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Uchwyt bardzo wygodny,super wyprofilowany.Zapomnialem dodać że gwint był skracany do minimum.Insert drewniany.Chciałem być w posiadaniu wędki nie tylko odpowiedniej do mojego sposobu łowienia ale zarazem zbudowaną z bardzo dobrych komponentów. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wojtek, coś ze stroną się pitolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A to moja ulubiona wędka, pozwala na finezyjne łowienie okonków jak i nie przestraszyła się ponad metrowych przyłowów:) Uwielbiam ją.(fotki od Twórcy, nie widziałem by były publikowane więc pozwoliłem sobie, takie cuda należy pokazywać ) Co to za uchwyt - ten metalowy i gdzie można go dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jozi , strona już działa chociaż jeszcze wymaga kilku poprawek .Obiecuje że będzie na bieżąco aktualizowana co tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Bardzo fajna strona, choć jej zawartość jest o wiele lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jozi , strona już działa chociaż jeszcze wymaga kilku poprawek .Obiecuje że będzie na bieżąco aktualizowana co tydzień.Stronka ok . Wysłałem zapytanie odnośnie talona VI plus 76LF2 . Sprawdź czy doszło proszę i przy okazji masz ten blank ? Mógłbyś także zmienić tytuł tego wątku na Pracownia Pstrągman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nic do mnie nie doszło. Chciałbym zmienić tytuł wątku ,ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi