spinning-team.pl Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Coś by się na pewno znalazło.Napisz na priv czego szukasz. Odkąd złamał się mój batson pstrągowy chciałem spróowac coś nowego Może Phenix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Phenix Redeye Trout 244cm cw 0.8-3.5 grm 6lb.Wędka do połowu pstrągów na mikro przynęty. Świetna także jako okoniówka. Szybka akcja podczas prowadzenia przynety i paraboliczne ugięcie podczas holu ryby.244cm cw 0.8-3.5 grm 1-6lb. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cudeńko Wojtku stworzyłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 ...a ja byłbym się założył że będzie uchwyt typu Tennessee z przesuwnymi pierscieniami i Minimy do tego blanku.... no i dobrze że się nie założyłem bo bym przegrał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Friko, taki uchwyt zdaje egzamin do bardziej wolniejszych blanków przy łowieniu na mocno pracujące przynęty typu wobler ,błystka.Do prowadzenia przynęt typu jig , priorytetem jest dobre wyczuwanie przynęty i standardowy uchwyt dobrze osadzony na blanku jest o niebo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O, to ciekawa informacja muszę powiedzieć. Mam do zrobienia travela red-eye 7'0" 3pc i chciałem go zrobić na tennessee właśnie, ale widzę ze będę musiał to przemyśleć jeszcze... kurcze, aż tak bardzo ten korek wytłumia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Piękna robota, do działu inspiracje na czołowe miejsca się nadaje. Cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pięknie wykonany kijek z dbałością o każdy szczegół !! Zresztą przeglądając Twoje dzieła nie spotkałem takiego które by mi się nie podobało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Piękna robota, do działu inspiracje na czołowe miejsca się nadaje. Cudeńko.Mam przyjemność posiadać kije wykonane przez Wojtka.Fakt są to niewątpliwie cudeńka tak jak pięknie wyglądają tak też i pracują.Panowie ten facet to artysta a przede wszystkim wysokiej klasy rzemieślnik. Edytowane 14 Października 2015 przez neo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wojtek piękna robota, masz Swój styl. Pięknie dobrana omotka pod drewno. Co to za nić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O, to ciekawa informacja muszę powiedzieć. Mam do zrobienia travela red-eye 7'0" 3pc i chciałem go zrobić na tennessee właśnie, ale widzę ze będę musiał to przemyśleć jeszcze... kurcze, aż tak bardzo ten korek wytłumia ?Wrzuciłbym na uchwyt ładne drewienko, jak to jest 7stopowy kijek to rękojeść robiłbym ok 20cm- nie dłuższą, do tego stelka 1000 i poezja Panie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wojtek piękna robota, masz Swój styl. Pięknie dobrana omotka pod drewno. Co to za nić?Dzięki, nić to pomarańczowy jedwab,nie pamietam w tej chwilli jaka firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Dwie sumówki na blankach Lamiglasa 30 i 50lb Edytowane 14 Października 2015 przez pstrągman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Blizniaki St Croix Legend Elite 9'6'' 10 i 17gr.Uzbrojone w uchwyty firmy REC i przeloti Fuji Torzite. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Luksus panie Co to za zaczepy okrągłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A ja ciągle wlepiam galy w te opisy i omotki - Majstersztyk!!!!! Znam kije Wojtka od lat -ale ciągle jestem pod ogromnym wrażeniem! Kapitalna robota. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Przepiękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Przepiękne Jest kilku zdolnych chłopaków w kraju, nawet i za Odrą by znalazł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Co tu dużo pisać, po prostu jedne z najładniejszych. BRAVO Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Szczególnie podobają mi się te zaprezentowane sumówki. Niebanalne połączenia i fajny funkcjonalny układ rękojeści.A "strach" pomyśleć o tym jak będą upaprane nadrzecznym błotem i śluzem,- ale tego posiadaczowi życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dwie sumówki na blankach Lamiglasa 30 i 50lb A co to za Lami 30lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A co to za Lami 30lb?pewnie jest to ISW 84 MH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 "Blizniaki St Croix Legend Elite 9'6'' 10 i 17gr.Uzbrojone w uchwyty firmy REC i przeloti Fuji Torzite."TOP QUALITY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Również miałem przyjemność obejrzeć kilka wędek zrobionych przez Wojtka.Muszę przyznać, że wszystkie były doskonale wykonane, rzekłbym nawet perfekcyjne gdyby nie ten nieszczęśliwy opis cw.Skrót od gram to g, a nie gr!!!Z pozdrowieniami,drzejko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi