PolMart Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A tak z innej beczki. Wojtku (pstrągmanie) czy gładzisz lakier przed wyschnięciem ?? Ciekawy jestem bardzo .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jest Pan Artystą.Przez duże A. Kiedyś zakupiłem z kolegą 2 blanki Pacyfic Bay od Pana Wojtka. Całkiem nieźle węda wyszła moze się pochwalę.Ale te wędki mają duszę co Pan tu pokazuje. Cieszą oczy. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Lamiglasy to ISW 78H i 84MH. Szkoda że już nie produkowane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Vegter Boron Nano 8'6'' 2-15gr od Krzyska Zielińskiego.Rewelacyjny blank pstrągowy. Wykończenie blanku w stylu Hardy lub Scotta G - nieoszlifowany blank i połączenie typu spigot. Uzbrojony już nowocześnie pianka ,skss 16 i minimy TiCH. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piękne kije robisz Wojtek.Z przyjemnością sie ogłada W realu wyglądają jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Również miałem przyjemność obejrzeć kilka wędek zrobionych przez Wojtka.Muszę przyznać, że wszystkie były doskonale wykonane, rzekłbym nawet perfekcyjne gdyby nie ten nieszczęśliwy opis cw.Skrót od gram to g, a nie gr!!!Z pozdrowieniami,drzejkoTo sa tak zwane " groszowe sprawy".Skuteczność wedeczek od tego nie spada 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To sa tak zwane " groszowe sprawy".Skuteczność wedeczek od tego nie spada A tam gadasz.... podobno ryba słabiej bierze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A tam gadasz.... podobno ryba słabiej bierze....Owszem. Ale tylo na lowiskach KOMERCYJNYCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Sezon się zbliża,a więc wędki pstrągowe i trociowe. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ładne... Fajne uchwyty te metalowe, licząc od góry 3 i 5 kij. Można takie nabyć u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Co to za travelek ten pierwszy od góry ? zdjęcie nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ładne... Fajne uchwyty te metalowe, licząc od góry 3 i 5 kij. Można takie nabyć u Ciebie ?To uchwyty firmy REC , oryginalnie są bez insertu korkowego.Mam jeszcze jeden taki ale w kolorze czarnym. Co to za travelek ten pierwszy od góry ? zdjęcie nr 1Ten pierwszy na zdjęciu to Hardy Sovereign w 4 składzie 305cm 7-50gr. Postaram się wrzucić jutro dokładniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A tego Hardy Sovereign mozna kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wojtku, masz na 2 zdjęciu po lewej na wędeczce uchwyt kołowrotka "drewniany". To rzeczywiście drewno czy tworzywo? Jak to się sprawdza w praktyce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A ja mam pytanie inne ... czy można u Ciebie kupić taki korek jak na focie nr 1 ?? Ciemny Tiger ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wojtku, masz na 2 zdjęciu po lewej na wędeczce uchwyt kołowrotka "drewniany". To rzeczywiście drewno czy tworzywo? Jak to się sprawdza w praktyce?To drewno stabilizowane.Twarde jak kamień. To jeden z fajniejszych i ładniejszych seryjnych uchwytów jakie są w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hardy Sovereign Spinning 305cm 7-50g . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 A ten Hardy Sovereign czasami nie idzie do mnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Oczywiscie ,w poniedziałek wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ladny travelek Co to za przelotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Ladny travelek Co to za przelotki?Nie wiem jak się nazywają ale miałem je w dość mocnej muchówce zamontowane jako przelotka wejściowa i jako druga.Są doskonałe pod względem pomysłu na wykonanie ramki i jej pracy pod obciążeniem w kijach o tzw cieplej akcji i pełnym ugięciu są kuszącą alternatywą i jedynym spiekowym wyrobem dającym alternatywę przy której nie pękają omotki np: do Reck-ów w szklakach. Gdy mój blank dochodził do takiego obciążenia że wyginał się mocno dolnik, one jakby się rozciągały i wracały potem do swojego pierwotnego stanu...Wydaje mi się, że Wojtek zamontował je celowo na tym blanku a resztę niech sam powie,- chyba, że się mylę...Ale jeśli się mylę, to wciąż możemy się cieszyć jak zwykle w przypadku Hardego spod ręki Wojtka wyjątkowo doskonałym doborem wszystkich puzzli tej RB-układanki Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bardzo lubię takie przelotki w muchówkach. Wprawdzie używam głównie PacBayów, ale te akurat, to chyba angielskie Seymo (PacBaye z ceramicznym insertem kończą się na 20, a ten travel ma raczej większą startową). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przelotki w tych ramkach to patent Seymo. Pracują razem z blankiem i go nie przesztywniają. Tu akurat w wersji wykonanej przez Pacyfic Pay jako że seymo mają wkładki hard,a tutaj sic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi