smudek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 pięknie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 pięknie jak zawsze-------------Yyyyyyyyyyyhhhhhhhhhyyyyy. Śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Spinning na blanku muchowym Bloke. Bardzo ciekawa wędka do lekkiego łowienia.Szybki blank z pięknym progresywnym ugięciem i dosyć mocnym dolnikiem.Przeznaczenie kleń,boleń,pstrąg. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Arcydzieła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pod jakie rybki zbrojona była Zoga 12kg?Konieczne było założenie na nią 12 przelotek+top?Przecież to tylko 2.3m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wędka wykonana była dokładnie wg projektu klienta. Miała to być wędka do łowienia sumów ( spinning z ręki) z jak najlżejszymi komponentami.Początkowo z przelotkami Torzite, ale ostatecznie skończyło sie na Fuji sic 25-6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Matagi T- Russell Super Shore MH 230cm 10-28grTypowa sandaczówka ,szybka akcja,progresywne ugięcie i duża moc w dolniku.Obsługuje jigi 10-30gr + guma 4cale.Uzbrojenie uchwyt Fuji NPS 18 ,przelotki Fuji Alconite,korek tiger burl. Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez pstrągman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Sandaczowy St.Croix Legend Xtreme 7'6'' 12lb 18g ,uzbrojony w Fuji Torzite . Zakres przynęt to średnie gumy( 3-4') na główkach 7-20g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Pięknie to zrobiłeś, mam chyba mały projekt dla Ciebie.Urodzinki już niebawem [emoji1][emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Teraz kilka muchówek, jak zwykle klasycznie Sage ESN 11' #3 Sage ESN 10' #4 Loop Cross 9'6'' #7 Ijuin Yomogi 6'06' '#3 Edytowane 12 Września 2016 przez pstrągman 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pięknie wszystko dopracowane, nawet pokrowce. Chyba jedne z najpiękniejszych i najstaranniejszych zbrojeń jakie mozna spotkać w PL. Mistrzostwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Pięknie wszystko dopracowane, nawet pokrowce.Chyba jedne z najpiękniejszych i najstaranniejszych zbrojeń jakie mozna spotkać w PL.Mistrzostwo. Nie chyba, tylko na pewno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Przyłącze się do ochów i achów, estetyka na najwyższym poziomie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam. A tą "idiotyczną" naklejkę 3m na Cross'ie usunąłeś z blanku ?Nie jest łatwo dobrać farbę i przemalować potem tak żeby nie było śladu.... Może masz jakieś rozwiązanie ???? tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dzięki!!!!! W Crossie usunąłem naklejkę i zdarłem całe napisy fabryczne.Napis zrobiłem na gołym graficie.Nie wygląda żle. Z dobraniem takiej samej farby byłby już problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Spinning na blanku Xzoga Shitenno 8'2'' 7-40gr 20lb.Uzbrojony w Fuji Torzite , DPS 17 z insertem z woven grafitu. Przy tak lekkich przelotkach wychodzi typowo sandaczowa szpada .Czuła szczytówka pozwala na komfortowe łowienie przynętami poniżej 10gr jak i powyżej 30g.Świetnie prowadzi się jigi jak i przynęty twarde typu duża obrotówka,wahadło czy wobler.Dolnik mocny, ale uruchamiający się pod rybą.Na plus długość ,trochę krótsza niż w standardzie,moim zdaniem bardziej operatywna.Podsumowując , bardzo uniwersalna wędka sandaczowo-szczupakowa zarówno do łowienia z brzegu jak i łodzi. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Przepiękny kij Gałka majstersztyk , to chyba połączenie tygryska z korkogumą ? Kij klasa brawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 " ... to chyba połączenie tygryska z korkogumą ?"------------Na pewno. Jestem ciekaw jak z trwałością tej zewnętrznej powłoki przy tak elastycznym materiale. Wojtku. To żywica (omotkowa) czy jakiś twardy lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Tak ,to gałka z burl tigera i korkogumy.Zalakierowane wychodzi a 'la drewno.Powłoka to ta sama żywica którą lakieruje omotki.Nigdy nie było problemu z trwałością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Super. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Xzogi Black Buster 2 i 4 kg w wersji cast i spin.Szybsza akcja i ugięcie przesunięte na szczyt w porównaniu do Taki G.Znakomite blanki pod wędkę sandaczowo-szczupakową-okoniową.Nie boją się żadnego przyłowu.Mają swoją masę, ale to blanki prawie z pełnego grafitu.Uzbrojone w przelotki Fuji Torzite i super czułe uchwyty Alps MVT. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Fajny ten castingowy ALPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Taka rękojeść jak w tym caście śni mi się po nocach BBX 2 kg to będzie mój kolejny kijek do złożenia. Czy mógłbyś napisać jaki orientacyjnie zakres gramatur ogarnie 2-ka (mam na myśli gumy) i jaka jest średnica szczytu i butt'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Taka rękojeść jak w tym caście śni mi się po nocach BBX 2 kg to będzie mój kolejny kijek do złożenia. Czy mógłbyś napisać jaki orientacyjnie zakres gramatur ogarnie 2-ka (mam na myśli gumy) i jaka jest średnica szczytu i butt'a?Przynajmniej nie masz problemu, bo jak się już śni konkretny pomysł to nic jak zakupić komponenty i robić , u mnie znacznie gorzej go po mając konkretny blank potrzebny do łowiska po głowie przetacza się kilkanaście pomysłów z Designem i jest trudność z wybraniem jednego . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Przynajmniej nie masz problemu, bo jak się już śni konkretny pomysł to nic jak zakupić komponenty i robić , u mnie znacznie gorzej go po mając konkretny blank potrzebny do łowiska po głowie przetacza się kilkanaście pomysłów z Designem i jest trudność z wybraniem jednego . Z koncepcją problemu nie ma, gorzej z umiejętnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi