pstrągman Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Sandaczowy sezon jeszcze trwa więc takie wędki jeszcze na warsztacie. 1 St Croix Legend Elite 7' 18g 2.Phenix Black Chrome 8'2'' 21g 3.Xzoga Black Buster 6'6'' 4kg 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jakim sprzetem cykasz te fotki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Lustrzanką Pentaxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tego się nie da nauczyć z tym się człowiek rodzi. Piękne te kijaszki Wojtuś . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wg mnie najlepsza pracownia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Wg mnie najlepsza pracownia. Oj tak oj tak Człowiek sie nakombinuje ,narzezbi a i tak nic nawet w 30%tak ladnego nie wymysli Niby nic a wszystko u Wojtka tak dopracowane ,każdy koreczek pasuje do drugiego. Powiem inaczej - mój wzór - kiedyś jak będę duży chce robić takie kije Edytowane 13 Grudnia 2016 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) I Moje zdanie jest takie jak wyżej. Najładniejsze i koniec. I powiem Ci Wojtek ,co jak co ale napis na Twoich kijaszkach to 50% (jak nie więcej) wyglądu całości. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez pietrus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 I Moje zdanie jest takie jak wyżej. Najładniejsze i koniec. I powiem Ci Wojtek ,co jak co ale napis na Twoich kijaszkach to 50% (jak nie więcej) wyglądu całości. co do opisywania kijków zgadzam sie w 100% z pietrusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie tylko opis. Sam dobór materiałów i perfekcyjne ich zestawienie kolorystyczne razem. Tippet's, każde wstawki (np. pierścienie metalowe) czy kształty toczone. Wszystko to gra perfekcyjnie. Mistrzowska ręka, gust i zdolności wyobraźni. Po prostu artyzm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Bo to talent trzeba mieć Wszystkiego się nie da nauczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Bo to talent trzeba mieć Wszystkiego się nie da nauczyć Dokładnie...trafienie w samo sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Czyli Wojtek jest dla nas wzorem ... niedoścignionym ale inspirującym. Cpt. Lego też robi ładnie i strannie, podobnie jak i Del Torro ale....Wojtek ma jednak artyzm w swoich projektach. Kazdy jest indywidualny i jedyny w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jak dla mnie osobiscie dwa najlepsze wątki rodbuldingowe to wątek Rafala skalek-77 i Wojtka pstrągmana sry Wojtku za off topa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dobra nie ma co go tak wychwalać ...bo zacznie sobie liczyć jak za zboże Stali klienci Wojtka nas opieprzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dobra nie ma co go tak wychwalać ... Kolega @pietrus pisze , że napis to ..% uroku wędek Wojtka . Ja się nie zgadzam , napis pomimo , że ładny , jest mało oryginalny , a mógłby być ( chyba). Natomiast cała reszta to łeb w łeb z najlepszymmi bez wątpienia , lepiej już ciężko coś ukręcić , być może jest to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Panowie, bez przesady Nie ujmując absolutnie nic pięknym pracom Pana Wojtka,jest kilku budowniczych, na forum, którzy również na miano bezbłędnych zasługują;Mr White, Skalek, Dąbek, Yglo, Cpt Lego, Del toro i na pewno jeszcze nie jednego pominąłem. Patrząc na ich wykonanie nie ma się czego czepić.Nie zapominajmy też, że 90 % to wędki wykonywane są wedle gustu zamawiającego. No i najważniejsze - zdjęcie. Dobra ekspozycja to przynajmniej 50 % sukcesu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Czy nr 3 to oby na pewno Xzoga BBX? Nie widziałem nigdy tych blanków w dwóch kawałkach... Coś mnie ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nacukrzone że aż cieknie Musze dołożyć swoją łyżkę miodu.Chcę zwrócić uwagę tylko na jeden szczegół. Oczko do zaczepiania przynęt jest w odpowiednim miejscu. Chyba wszystkie wędki seryjne i większość z pracowni posiadają (jeżeli w ogóle mają) zaczepy na przynęty w najgorszym możliwym miejscu, zaraz za uchwytem w miejscu wyważenia wędki. Czyli tam gdzie się ją najwygodniej nosi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nacukrzone że aż cieknie Musze dołożyć swoją łyżkę miodu.Chcę zwrócić uwagę tylko na jeden szczegół. Oczko do zaczepiania przynęt jest w odpowiednim miejscu. Chyba wszystkie wędki seryjne i większość z pracowni posiadają (jeżeli w ogóle mają) zaczepy na przynęty w najgorszym możliwym miejscu, zaraz za uchwytem w miejscu wyważenia wędki. Czyli tam gdzie się ją najwygodniej nosi.Jedna z pierwszych rzeczy o których wspominam przy budowie wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Czy nr 3 to oby na pewno Xzoga BBX? Nie widziałem nigdy tych blanków w dwóch kawałkach... Coś mnie ominęło? Faktycznie :o ,pewnie że to to nie Xzoga tylko Matagi TR 76 Super Shore L.Niedawno zrobiłem identyczne 2 wędki na tych blankach i stąd pomyłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nacukrzone że aż cieknie Musze dołożyć swoją łyżkę miodu.Chcę zwrócić uwagę tylko na jeden szczegół. Oczko do zaczepiania przynęt jest w odpowiednim miejscu. Chyba wszystkie wędki seryjne i większość z pracowni posiadają (jeżeli w ogóle mają) zaczepy na przynęty w najgorszym możliwym miejscu, zaraz za uchwytem w miejscu wyważenia wędki. Czyli tam gdzie się ją najwygodniej nosi.Zaczep haczyka przesunięty do góry z oczywistego powodu. Tak zamontowany nie przeszkadza podczas łowienia szczególnie ryb typu okoń,sandacz gdzie często trzyma się palec na blanku .Przy dłuższym foregripie i lub innym jego kształcie( typu tulipan) ma to już mniejsze znaczenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Czy nr 3 to oby na pewno Xzoga BBX? Nie widziałem nigdy tych blanków w dwóch kawałkach... Coś mnie ominęło? Też mi się wydaje, że nastapiła pomyłka w podpisie. BBX ma inny oplot (wzór maty), no i jest w jednym kawałku. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Cpt. Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Moja karabelka ma zaczep do przynęt na dzielonej rękojeści i też się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Specjalistyczna wędka na blanku muchowym Daiwa Whistek 335cm. Przeznaczenie boleń,kleń pstrąg.Uzbrojenie klasyczne: aluminiowe zaciskowe pierścienie kołowrotka i tytanowe przelotki REC. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 "Whistek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi