pstrągman Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Lamiglas G1000 Pro 290cm 7-21g 15lb. Następca Certified Pro.Jedna z najlepszych boleniówek na rynku.Szybka akcja z głębokim ugięciem, zakres przynet opisany prawidłowo. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Na bogato!!!!Ślicznie i kropki są. P. S.Na jakim Wojtek korku lecisz?W muchówkach flor ,ale niestety cieżki do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wojtek ta boleniówka szybko gaśnie? wersja lakierowana trochę się "majtała" po rzucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wojtek ta boleniówka szybko gaśnie? wersja lakierowana trochę się "majtała" po rzucie?Właśnie, Wojtku napisz coś więcej o tym blanku ? Coś jak XSH ? Wolniejszy trochę od XMG ? Z którym z nich można go porównać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Właśnie, Wojtku napisz coś więcej o tym blanku ? Coś jak XSH ? Wolniejszy trochę od XMG ? Z którym z nich można go porównać ? Wojtek ta boleniówka szybko gaśnie? wersja lakierowana trochę się "majtała" po rzucie? Wydaje się identyczny jak Certified Pro, na torzitach nie jest aż taka rozbujana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Czyli rozumiem,że Twoim zdaniem musi być uzbrojony możliwe najlżej ? Mocno się nad nim zastanawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Czyli rozumiem,że Twoim zdaniem musi być uzbrojony możliwe najlżej ? Mocno się nad nim zastanawiam ...Każda wędka powinna być uzbrojona jak najlżej,po co zwalniać dynamikę? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W sumie racja ,,, Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Każda wędka powinna być uzbrojona jak najlżej,po co zwalniać dynamikę?W związku z tym mam pytanie. Na przykładzie blanku Kraag SKXF705-2N, który planuje uzbroić sobie pod pstrągowy kijek na jigi i okoniowy patyk zarazem. Chciałbym zrobić patyk w kompletnie czarnej tonacji, stąd myśle o wstawieniu do niego czarnych Alconite KR od 16 do 3.5. Pytanie brzmi, czy taki set mocno zmieni akcje kija w stosunku do Torzite? Nie mam alternatywy dla przelotek w czarnych ramkach (zaznaczam, ze „puszki wydmuszki” czyli Minimy nie wchodzą w grę) Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W związku z tym mam pytanie. Na przykładzie blanku Kraag SKXF705-2N, który planuje uzbroić sobie pod pstrągowy kijek na jigi i okoniowy patyk zarazem. Chciałbym zrobić patyk w kompletnie czarnej tonacji, stąd myśle o wstawieniu do niego czarnych Alconite KR od 16 do 3.5. Pytanie brzmi, czy taki set mocno zmieni akcje kija w stosunku do Torzite? Nie mam alternatywy dla przelotek w czarnych ramkach (zaznaczam, ze „puszki wydmuszki” czyli Minimy nie wchodzą w grę) To sa dostepne alconite w rozmiarze 3.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 A nawet nie wiem. Czwórki widziałem, to liczyłem, ze 3.5 tez będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 A nawet nie wiem. Czwórki widziałem, to liczyłem, ze 3.5 tez będą 4 sa napewno, ale 3.5 to tylko torzite, chyba ze cos ostatnio sie zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) 4 sa napewno, ale 3.5 to tylko torzite, chyba ze cos ostatnio sie zmienilo sic również 3,5, tylko że różnica w cenie 3zł , więc warto brać torzite w nowym katalogu na 2018 w Concept O w L -ce jest czarna na 3,5 str 74http://www.fujitackle.eu/home Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 W związku z tym mam pytanie. Na przykładzie blanku Kraag SKXF705-2N, który planuje uzbroić sobie pod pstrągowy kijek na jigi i okoniowy patyk zarazem. Chciałbym zrobić patyk w kompletnie czarnej tonacji, stąd myśle o wstawieniu do niego czarnych Alconite KR od 16 do 3.5. Pytanie brzmi, czy taki set mocno zmieni akcje kija w stosunku do Torzite? Nie mam alternatywy dla przelotek w czarnych ramkach (zaznaczam, ze „puszki wydmuszki” czyli Minimy nie wchodzą w grę)No właśnie jeżeli zależy komuś bardziej na kolorze ramek niż własnościach przelotek to niestety w tym przypadku może być już wyczuwalna różnica.Kr najmniejsze to 4 niestety.Z drugiej strony to nie znaczy ,że alconity nie będą pasować do tego blanku i nie da się tym łowić.Ja też nie zbroje wszystkich wędek w Torzite ,bo często górę bierze czynnik finansowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wędka na blanku ST.Croix Avid 8' 2-9g 4-8lb. Świetna pstrągówka na mniejsze i średnie rzeki. Obsługuje obrotówki 1-3, woblery 3-6 cm. Średnio szybki blank z pięknym płynnym i głębokim ugięciem. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Wykonawcy "kadzić" już nie przystoi więc dla przyszłego właściciela : Gratuluję możliwości użytkowania czegoś tak pięknego ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zobaczyłem St. Croix i już myślałem że mój się złożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zobaczyłem St. Croix i już myślałem że mój się złożył Jeszcze nie Twój,ale już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Odświeżony klasyk na sezon pstrągowy. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Odświeżony klasyk na sezon pstrągowy. Eehhh.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Arcydzieło. Co to za niteczka? Przelotki tytany? Hook keeper i spigot sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Avid 8' 2-9g 4-8lb arcydzieło w ręku leży idealnie oraz łowi się bardzo finezyjnie.co tu dużo mówić Wojciech robi robotę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Pięknie wykonany ten 80MLM2,czapki z głów.Mam wędkę na tym samym blanku,super kijek,piękne ugięcie z tą małą różnica,że moja wędka przyszła do mnie z korkiem Tiger wyglądającym tak jak by zalęgły się w korku korniki.Pracownia bardzo dobrze nam znana.Może niedługo pokażę zdjęcia jak wygląda korek w wędce za 1,5k.Będę musiał się chyba uśmiechnąć do Wojtka,wyłożyć trochę $$$ i zrobić dolnik jeszcze raz. Sorry za offtop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Pokaż pokaż jestem ciekawy ...zapewne nie tylko ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 A to nie specjalnie taki kornikowy korek? Wczoraj ebay przegladalem i sprzedaja taki, ktory fabrycznie robiony jest tak zeby wygladal pozarty przez korniki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi