pstrągman Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam Wszystkich! Właśnie ruszyła moja strona internetowa i postanowiłem się w końcu ujawnić. Od kilkunastu lat zajmuję się produkcją woblerów ,a od prawie dziesięciu, budową wędek. Na początku było to wyłącznie hobbistyczne zajęcie, ale obecnie otworzyłem swoją własną pracownię i zajmuję się tym zawodowo. Jeśli jest ktoś zainteresowany moimi wytworami to zapraszam na moją stronę http://pstragman.pl/ Pozdrawiam Wojtek Grochola. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Fajnie- niech kwitnie konkurencja- oczywiście w najlepszym tego słowa znaczeniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Gratuluje .To bardzo budujące obserwować jak powstają nowe pracownie, oby było tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Super, że się?ujawniłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witaj Wojtku, bardzo fajna stronka muszę powiedzieć i szeroka oferta - życzę wielu zadowolonych Klientów skoro przeszedłeś na zawodostwo Pamiętaj że zawsze możesz napisać jakiś artykuł w którym przybliższysz swój warsztat i podejście do zbrojenia, na samej górze kącika rodbuildera jest nawet przyczepione stosowne zaproszenie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Sympatico strona Tylko nie otwiera mi sie strona w dziale blanki z ikona Phenix ;P Rozumiem, ze jeszcze nie dostepne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam,na pewno coś napiszę tylko muszę znalezć chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinPower Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 witampodoba mi się galeria.jest sporo traveli,mogłbyś napisać co to za kijki?chodzi mi o te 4 składy z pierscieniowym uchwytem,robisz je z ciętych blanków na spigoty?czy to seryjne travelowe blanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja jestem fanem traveli ,a ten o krórym mówisz jest zrobiony na bazie jednoczęściowego szklaka Batsona,Cięty i łączony na spigoty.Wychodzi dużo fajniejsza, szybsza wędka niż w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ładna stronka, niezłe wykonane przynęty- woblery, trawel z jednoczęsciówki, ciekawy design kijaszków, nieźle sobie poczynasz.Wypracował swój styl i się objawił jak fenix z popiołów. SUPER MIODZIO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzięki za szpadę dziś dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Forecast napisz coś więcej co to za patyczek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Mi to wyglada na CD BR 2,52 do 35g.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Wygląda ze zdjęcia na CD Blue Rapid 2,52m 20LB 35g. Aleś ,szybki Patryk Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgadza się to ten wynalazek. Jutro chyba go po testuję między krami bo mnie korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgadza się to ten wynalazek. Jutro chyba go po testuję między krami bo mnie korci Pali w dupkę nowy kijek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 WitamPostanowiłem wstawić zdjęcia kilku projektów wędek ,nie tych robionych pod dyktando klienta,ale wg mojego pomysłu.Na początek 2 szklaki na bazie blanków Batson SPG 780 i 781.Wersja 2 częściowa,złącza spigot. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Super wykonanie, czysto i gustownie to mało powiedziane, Bardzo podoba mi się ten Twój styl i podejrzewam, że skorzystamy niebawem z tego...Wojtek do jutra Edytowane 3 Marca 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Na prawdę jest co podziwiać, piękne wykonanie. A te przelotki to PB Minima match? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 piękne kijaszki, gratuluję umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mam pytanie - mógłbyś scharakteryzować jaki kij powstanie na takim szklaku Batsona? To kije bardziej pod woblery czy jigi? Jak sądzę - to pewnie kluski? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Sliczne kijki.Bardzo ciekawy pomysł z lakierem na odcinkach korka aglomerowanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Piękne wędki. Zdecydowanie mój klimat, kolorystyczni świetnie spasowane.Jestem pod dużym wrażeniem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mam pytanie - mógłbyś scharakteryzować jaki kij powstanie na takim szklaku Batsona? To kije bardziej pod woblery czy jigi? Jak sądzę - to pewnie kluski? pozdrawiamDla mnie to kijki na pstrągi i okonie do przynęt stawiających mały opór podczas prowadzenie tj. jigi gumki.Do woblera wolę dłuższe wędki.Wcale nie są to kluski,po przecięciu na pół i dorobieniu spigotów zrobiły sie dużo szybsze i dopiero pod rybą ugięcie wchodzi na dolnik. Porównując do Seekera, SPG780 to mocniejszy SP700,a SPG781 dekikatniejszy SP703. Bardzo fajnie mi się tym łowiło,prowadziło przynętę i holowało ryby praktycznie bez żadnych spadów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Oryginalne rozwiązania kolorystyczne, piękny lakier i znakomite spasowanie el. rekojeści. Kształt - trochę nie w moim typie, ale look bardzo oryginalny, "pstrągmanowski". Nie sposób pomylić z żadnym innym rodmasterem Edytowane 4 Marca 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi