pstrągman Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Komponenty wstępnie przygotowane.Będzie co robić na święta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 W Święta się nie robi, w święta się świętuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ojjj, fajne te inserciki drewniane... I like it! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzbogusz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 W poście z 1.10.2015 są zdjęcia braci K2 .Jaki wyrzut mają te kije i jaka cena w takim wykonaniu.Chcę zrobić sobie jakiś kijek sandaczowy do łowienia z brzegu.Morze pan wrzucić parę fotek jakiś gotowych kijków i podać ich ceny za blanki i wykonanie.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzbogusz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jaki kijek na sandacza z brzegu.Jak macie fotki to z góry dzięki i jaka cena za zrobienie takiego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Phenix Mirage, Phenix Elixir, CTS, Suzuki . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cousins fiberglass 7'9'' 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wojtuś, wszystkie pysznie wykonane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 To żeś dowalił tym kuzynem, piękna robota , szczególnie ten insercik, bardzo ciekawe drewienko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Wojtku, napisz coś więcej o tym pięknie wykonanym Kuzynie,- ugięcie, waga, szybkość, porównanie do dobrze znanych Ci Seekerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zamontowane na Hardym przelotki Seymo, o takim kształcie ramki, widziałem w roku 1990 zamontowane na topowej karpiówce firmy Sportex.Interesujące w tych przelotkach może być to, że wkładki SiC były produkowane przez Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wojtku, napisz coś więcej o tym pięknie wykonanym Kuzynie,- ugięcie, waga, szybkość, porównanie do dobrze znanych Ci Seekerów Nie miałem jeszcze czasu bliżej się przyjrzeć wędce,jutro coś więcej mogę napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No to czekam cierpliwie czekających jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 czekających jest więcejTeż czekam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja również czekam na wieści o blankach kuzynów jesteś chyba jedna z pierwszych o ile nie pierwsza osoba zbroja ten blank w Polsce.Pozdrawiam i gratuluję kunsztu wykonania woblery które ostatnio do mnie doszły są równie pięknie wykonane jak wedki.Pozdrawiam Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 mam pytanie jaka to nić na omotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Nie miałem jeszcze czasu bliżej się przyjrzeć wędce,jutro coś więcej mogę napisać.Nie daj się prosić Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Oglądałem bliżej tego Kuzyna.Waga 120 gr.Ugięcie szczytowe,progresywne.Pod większą rybą parabola.Bardzo podobny do starych czarnych Seekerów z E glassu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja też dzisiaj wreszcie obejrzałem tego Kuzyna wrażenia estetyczne na najwyższym poziomie! Genialny dobór materiałów i kolorystyki. Pstrągman style! No i nie sądziłem, że Szkło może być naprawdę Fast. A ugięcie... nic z tego nie spadnie, nawet fruwające pstrągi. Dzięki Wojtku jeszcze raz. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja też dzisiaj wreszcie obejrzałem tego Kuzyna wrażenia estetyczne na najwyższym poziomie! Genialny dobór materiałów i kolorystyki. Pstrągman style! No i nie sądziłem, że Szkło może być naprawdę Fast. A ugięcie... nic z tego nie spadnie, nawet fruwające pstrągi. Dzięki Wojtku jeszcze raz. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaA to dla Ciebie Wojtek robił ten kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tak. Po epoce grafitowych extrafastów w moim pstrągarstwie, trochę przez przypadek, przyszedł czas na coś wolniejszego. I wymyśliłem sobie szklaka, wybór padł na klasyczne Wojtkowe wykonanie i to była świetna decyzja Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Myślałem najpierw o zielonych Seekerach ale tu koledzy ostrzegali przed bublami i po informacji, że facet od Kuzynów robił przy czarnych Seekerach zaryzykowałem i zamówiłem. Chyba się opłaciło. Pstrągi zweryfikują ale jestem pewny, że pozytywnie. Pozdrawiam. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Wykonanie tego Kuzyna przez Wojtka jest naprawdę piękne :-) ale myślę, że kilka osób byłoby Ci wdzięcznych za jakiś chociażby mini test tego kijka nad wodą i podzielenie się później wrażeniami jak spisuje się w boju :-) póki co reszta czeka na blanki aż pojawią się w PL :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Okej. Po 1 lutego jak tylko woda będzie sprzyjać i pstrągi będą chętne to opiszę wrażenia w wątku o Kuzynach coby Wojtkowemu wątkowi dać już spokój Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi