DelTor0 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Zielony jak Seeker :-) hehehe tez o tym pomyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 piękny ten tygrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Seeker ma trochę inny lakier,bardziej transparentny. Blass na zdjęciach ma farbę kryjąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Coś zielonego się jeszcze znalazło. SAGE Mod 9' #5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Piękny Sage . Jakiego Wojtku w tej muchóweczce insertu użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To uchwyt firmy REC z insertem chyba ,,maple'' jak się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) To uchwyt firmy REC z insertem chyba ,,maple'' jak się nie mylę.Dokładnie Maple tiger ash - klon płomienisty/pręgowany. Piękny patyk Wojtku. Edytowane 29 Października 2016 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wędka na blanku Seeker SP700-S. Okoniowo - pstrągowy patyk głównie do łowienia jigami,ale daje sobie rade również z woblerem do 5cm czy obrotówką 1-2. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 bajka kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Piękny kij i udało się zgubić naturalną grubość którą mają te blanki .Wyszedł kij o sportowym charakterze co jest sztuką właśnie w tym blanku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wojtku, jaka waga w takim wykonaniu? Bardzo fajna kompozycja. Ratan super wygląda na tym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 102g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Wojtku na Rybomani w Lub. będziesz miał ze sobą przelotki i osprzęt do zbrojenia patyków ?Przydałby mi się przelotki pod kijka pstrągowego. Edytowane 2 Listopada 2016 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Mister Perfect. Artysta przez DUŻE A... Brawo Ty Panie Wojtku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Panie Wojtku pytanie odnośnie pierścionków wykończeniowych ...wyrób własny ? "Amelinium" i tokarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Wojtku na Rybomani w Lub. będziesz miał ze sobą przelotki i osprzęt do zbrojenia patyków ?Przydałby mi się przelotki pod kijka pstrągowego. Niestety nie będzie mnie w Lublinie na Rybomanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Panie Wojtku pytanie odnośnie pierścionków wykończeniowych ...wyrób własny ? "Amelinium" i tokarka ? Można tak powiedzieć że wyrób własny,chociaż nie ja osobiście je toczyłem. Amelinium i mosiądz! Te dostępne w sklepach są dla mnie za bardzo ordynarne. Edytowane 3 Listopada 2016 przez pstrągman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Fajne - takie subtelne i inne niż wszystkie. A to do kupy z ciekawymi pomyslami daje taki efekt jak powyżej na zdjęciach Dobrze , że jest to forum można podpatrywać i uczyć się od najlepszych. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Wklejka na blanku Seeker SP 652. Bardzo szybka akcja( jak na szkło) i progresywne głebokie ugięcie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ta wklejka to zamierzone dzialanie, czy blank byl zlamany? Jesli zamierzone, to jaki przyswiecal cel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ten tygrys to pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ta wklejka to zamierzone dzialanie, czy blank byl zlamany? Jesli zamierzone, to jaki przyswiecal cel? Mnie to wygląda na zawodniczy patyk do bocznego troka. Wojtku popraw mnie, jeżeli się mylę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ten tygrys to pianka? Pianka, kiedys do dostania w BRC, teraz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Mnie to wygląda na zawodniczy patyk do bocznego troka. Wojtku popraw mnie, jeżeli się mylę Bardzo mozliwe, dlatego bylem ciekawy do jakich zastosowan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Powstanie tej wędki to przypadek. Blank był wadliwy w części szczytowej ale myslę że udało się zrobić coś ciekawszego niż w standardowym blanku.Już wcześniej myślałem o takim projekcie i w końcu udało mi się go zrealizować.Na pewno sprawdzi się do bocznego troka czy nawet okoniowego drop shota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi