Skocz do zawartości

Pracownia,, Pstrągman''

Rekomendowane odpowiedzi

Nie uważasz, że to mit?  Do niedawna też uważałem, że na mrozy tylko spore przelotki w moim BR.

Takie zresztą było założenie. Moje i Daniela T.

Przypadek zdarzył, że kilka dni temu pomyliłem tuby. Nad wodę zabrałem Matagi, z tymi micro przelotkami. Okazało się, że może i zamarzają nieco szybciej, niż większe SiC, jednak o wiele łatwiej je też od lodu "uwolnić".

Naprawdę nie było źle, przy -6oC. Dla mnie zaskakujące.

• Like 4

Nie uważasz, że to mit?  Do niedawna też uważałem, że na mrozy tylko spore przelotki w moim BR.

Takie zresztą było założenie. Moje i Daniela T.

Przypadek zdarzył, że kilka dni temu pomyliłem tuby. Nad wodę zabrałem Matagi, z tymi micro przelotkami. Okazało się, że może i zamarzają nieco szybciej, niż większe SiC, jednak o wiele łatwiej je też od lodu "uwolnić".

Naprawdę nie było źle, przy -6oC. Dla mnie zaskakujące.

Uważam, że nie jest to mit, gdyż jestem użytkownikiem w/w wędki i ja w temperaturze -3 spokojnie łowiłem(miałem oblodzone przelotki, ale nie miałem dyskomfortu w łapaniu), a kolega mając mniejsze przelotki, co chwilę musiał z rzucać z swojej wędki lód i nie koniecznie dobrze mu się łowiło.

"Stary RPL 996-4"

_________

Zajebiste blanki.

Właśnie takiego chcialem sprzedać na spina w dwuskladzie ale w klasie #8 i długości 2.7m

Chętnych niestety nie było ... zdecydowanych. Cóż. :(

A teraz jedzie do Lublina i będzie z niego Seatrout Fly. :)

Jak tego przedstawionego opisałeś z c.w. ?

_________

Edytowane przez trout master

_________

Zajebiste blanki.

Właśnie takiego chcialem sprzedać na spina w dwuskladzie ale w klasie #8 i długości 2.7m

Chętnych niestety nie było ... zdecydowanych. Cóż. :(

A teraz jedzie do Lublina i będzie z niego Seatrout Fly. :)

Jak tego przedstawionego opisałeś z c.w. ?

_________

Szkoda że nie widziałem tego twojego blanku,pewnie bym wziął.

Cw po prostu porównywałem z różnymi innymi blankami i tak mi wyszło.