Sandacz23 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Wojtek, z przyjemnością oglądam Twoje dzieła. Żal mi Ciebie, że czasami każą Ci męczyć się z tą pianką fuj.... Wiesz o czym mówię... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Wojtek ,Twoje kije oglądam zawsze z największą przyjemnością..Moim zdaniem jesteś top off the top w Polsce. Piękne kije Pan robisz ,panie Wojciechu ! Styl jedyny w swoim rodzaju! Wiem co mówie - ponieważ kilka wędek z Twojej ręki przewinęło się przez moje ręce . Naprawdę piekna robota Pozdrawiam Edytowane 11 Października 2017 przez "Paweł" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Same piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Perfekcja w każdym calu...Co tu więcej pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Talon 6+ 9' 25lb ,uniwersalna trociówka z duzym zapasem mocy. Mimo cw. 10-60g łatwo podaje nieduże przynęty typu wobler ,średnia obrotówka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 15 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 CD Taiaha 320cm 10-50g . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Wojtek, Ty wiesz co Ja myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Kraag SKF 7616-2N sandaczowa kosa w 2 składzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 19 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jerkowy CTS 6' komponenty Matagi, ATC Microwave 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 piękne te karbonowe wykończenia Sam bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Super wykonanie! Choć Ty Wojtku jesteś dla mnie Mistrzem korka, drewna i klasyki pstragowej i jakoś ten „japan style”, carbony i Matagi zupełnie mi nie pasują do Twojego stylu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Super wykonanie! Choć Ty Wojtku jesteś dla mnie Mistrzem korka, drewna i klasyki pstragowej i jakoś ten „japan style”, carbony i Matagi zupełnie mi nie pasują do Twojego stylu Widać że, Wojtek nie boi się nowych wyzwań i jak widać staną na wysokości zadania w 100% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Karbonki świetne, ale do tych przelotek "dwa w jednym" to trzeba mieć odwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Zarówno Spin jak i Cast FullCarbon + MicroWave + Fuji to moja sprawka:). Wojtek poskładał rewelacyjnie, wytrzymał ze mną i finalnie bomba. Co do spina - to całe połączenie sprawia, ze ten kij jest elektryczny i czuć nawet plankton jak prowadzę. Po carbonach idzie pięknie prąd i nic się nie przegapi. MicroWave gasi pięknie plecionkę i wszystko przekłada się na odległość i celność. Spin 101% trafiony pode mnie. Blank w caście dobrałem ciut za sztywny niestety:(...chyba pójdzie na giełdę . Tym samym na zimę zamawiam dwa nowe blanki KRAAG 1pc Cast wreszcie króciaki i Wojtek lecimy z tematem:)! PS - przydałby się fotki jak pięknie są wykończone woveny za uchwytem Edytowane 20 Października 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Super wykonanie! Choć Ty Wojtku jesteś dla mnie Mistrzem korka, drewna i klasyki pstragowej i jakoś ten „japan style”, carbony i Matagi zupełnie mi nie pasują do Twojego stylu No niestety robi się to co chcę klient ,hehe. Nie tylko wędki pstrągowe istnieją Pod sandacza liczą się inne priorytety,lekkość i czułość. W następnych projektach pomyślę żeby połączyć te style. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Karbonki świetne, ale do tych przelotek "dwa w jednym" to trzeba mieć odwagę! Te microwave to dla mnie w sumie nowość. Swoje założenie spełniają wygaszając stożek,ale co do jakości ich wykonania mam duuże zastrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Widziałem to po raz piewszy, 3 lata temu. Wyglądało ciekawie i, podobno, zdawało egzamin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Widziałem to po raz piewszy, 3 lata temu. Wyglądało ciekawie i, podobno, zdawało egzamin.346.JPG O! Moje! Tak, zdaje egzamin. Lata z tego na pewno nie gorzej, niż z klasyków, ale czy lepiej? Nie wiem. Inna rzecz, że właśnie te bodaj 3 lata temu trzymałem ten kij w łapce ostatni raz ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Xzoga Shitenno 250cm 7-40g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) St.Croix Avid 275cm 11g Edytowane 29 Października 2017 przez pstrągman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Matagi Super Shore 230cm 11g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Sandaczowy Blue Rapid 300cm 35g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Świetny pomysł, z tymi niebieskimi przekładkami, w dolniku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Xzoga Shitenno 8'6'' 10-60g 25lb 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Sandaczówka na blanku Phenix K2 215cm 5-18g 12lb. Uzbrojona w uchwyt Alps MVT i przelotki Torzite. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi