Skocz do zawartości

Pracownia,, Pstrągman''

Rekomendowane odpowiedzi

... a ja powiem przekornie  ;) , że przede wszystkim widzimisię przyszłego właściciela , ale przy zachowaniu rozsądku i wiedzy budowniczego. 

Po to ktoś właśnie wymyślił rodbuilding !!!!  :)

W innym razie spokojnie można by było kupować w sklepach sprzęt seryjny bez naszego udziału - tam kierują się przede wszystkim sprawami technicznymi  ;)  :) ....

Sorry za offa...

Edytowane przez miramar69

Myślę, że wiedza budowniczego jest najważniejsza. Każdy przyszły właściciel wędki chciałby ją mieć wg. własnego widzimisię. Ale nie zawsze się tak da, chyba, że ktoś chce mieć badyl 3m z dolnikiem 20cm, bo tak mu się podoba. Ale potem płacz, bo kij na ryj leci.

... a ja powiem przekornie  ;) , że przede wszystkim widzimisię przyszłego właściciela , ale przy zachowaniu rozsądku i wiedzy budowniczego. 

Po to ktoś właśnie wymyślił rodbuilding !!!!  :)

W innym razie spokojnie można by było kupować w sklepach sprzęt seryjny bez naszego udziału - tam kierują się przede wszystkim sprawami technicznymi  ;)  :) ....

Sorry za offa...

No właśnie chodzi tu o zachowanie rozsądku. Taka wędka idzie w świat i przynosi chlubę ( lub odwrotnie) budowniczemu. :rolleyes:

• Like 1

... wbrew pozorom bardzo często się to zdarza ...

resztę pozostawiam Wojtkowi, bo to jego watek i nie zaśmiecajmy go  ;)

PS: Wojtek pewnie sam wiesz jacy potrafią być klienci i co potrafią wymyślić....  :) , a potem jak zwykle jest wina budowniczego  ;)  :)

Edytowane przez miramar69
  • Like 1

• 1 miesiąc temu...