JacekL Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Panie Wojtku, co to za uchwyt w tej wędce jest?Travelek z blanku muchowego. Edytowane 22 Lipca 2013 przez JacekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Wygląda jak z G.Loomisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tak to Loomis, jeszcze nie dawno był do kupienia w Mudhole ,ale już go nie ma w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Wojtek opróżnij skrzynkę z wiadomościami...Lakier niech schnie, wysyłka na spokojnie po weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Hmm... piękne wędki. Takie rzekłbym - nobliwe. Reszta niech zazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Na prośbę wstawiam zdjęcia ostatniej wędki na blanku Phenix FX 793 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Dziękuje serdecznie Wojtku jesteś wielki.Mistrzowskie wykonanie Klasa patyczek wyszedł testy niebawem Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co tu dużo gadać, jesteś Wojtku artystą;-)PS. Jesteśmy w kontakcie, mam pomysła! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Polecam zmienić temat wątku np. na "Pracownia Pstrągman". A na stronku, może przy jakichś zmianach, w miejsce informacji, że rodbuildingiem zajmujesz się od 10 lat wpisać rok od kiedy się zajmujesz, bo z każdym kolejnym te "10 lat" robią się coraz mniej aktualne. Drobiazg, ale są tacy nienormalni, co zwracają uwagę na takie pierdoły (np. ja) Wędki niemal wszystkie bardzo ciekawe, a niektóre też bardzo mi się podobają.Połamania, byle nie na suszarce. PozdrawiamGrzesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam, Stylu nie da sie kupic, stylu sie nie da idealnie skopiowac. Ty go masz. Wedka sliczna. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Stylu nie da sie kupic, stylu sie nie da idealnie skopiowac. Ty go masz. Wedka sliczna. Bez kadzenia i lajków. PRAWDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Bez kadzenia i lajków. PRAWDANajświętsza PRAWDA Wojtka styl i design ma w sobie to COŚ co przykuwa wzrok i nie pozwala przejść obok obojętnie Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na prośbę wstawiam zdjęcia ostatniej wędki na blanku Phenix FX 793 Wędzisko "nie z mojej bajki" jednak jest śliczne a estetyka wykonania może być podawana jako wzór. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Na prośbę wstawiam zdjęcia ostatniej wędki na blanku Phenix FX 793Ostatniej wędki, co to ma znaczyć??? Ja mam jeszcze plany na 2014, nie taka była umowa Panie Wojtku Kijek bardzo ładny, co do wykonania to ostatnio "ktoś" mi napisał:"...a za co ty dziękujesz? To tylko praca." :) Praca, pracã a talent -TALENTEM, Ty go ewidentnie posiadasz... Mam tylko jedno "ale", zbyt mało zdjęć pojawia się ostatnio w Twoim wątku, a wiemy przecież, że cały czas tworzysz piękne wędki.Czy w przyszłości mögłby szanowny Kolega zwrócić na to uwagę, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Bardzo mi się podoba styl wykonania kijów. Smaczne, wykwintne w smaku bym powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Niekoszerna (bo nie Phenix) , za to w tytanach Moja mała czarna CD BR 252cm,, 3-14g, 10 lb. Waga? Niespełna 108g według mojej wagi. Edytowane 14 Marca 2014 przez popper 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Waldek, pięknie wykonany, co to za blank? Edytowane 14 Marca 2014 przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 No,śliczna ta twoja "mała czarna" Waldku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Bardzo ciekawy projekt , i jak to w przypadku Wojtka bardzo wysoki poziom estetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Waldek, pięknie wykonany, co to za blank?BLRBR299L raczej nie do dostania a następcy brak. Edytowane 14 Marca 2014 przez wabik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Moja białorybowa wykałaczka spod ręki Wojtka: Edytowane 14 Marca 2014 przez PiECIA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A to moja ulubiona wędka, pozwala na finezyjne łowienie okonków jak i nie przestraszyła się ponad metrowych przyłowów:) Uwielbiam ją.(fotki od Twórcy, nie widziałem by były publikowane więc pozwoliłem sobie, takie cuda należy pokazywać) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Karabelka 4-14g? Niezła kosa. Miałem, to wiem A to to wyżej, to co to jest Piotrze? Edytowane 14 Marca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja na swoja nie mogę się doczekać , ta poczta no nic będę się musiał wstrzymać do poniedziałku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Karabelka 4-14g? Niezła kosa. Miałem, to wiem A to to wyżej, to co to jest Piotrze? Ta na górze to Mirage MF711-1. Ubrany w PB minimy. Blank fantastyczny! Jigami 1-2g, uwieszonymi na Varivasie 0,12 spokojnie rzucam na 20m. Zaś 2,5 gramowymi "Bielikami" Kamila miata na 40 pokręceń korbą;-) Troszkę balem się, ze będzie kluskowata, ale nic bardziej mylnego, jest szybka i ma spory zapas mocy w dolniku. Wojtek zapewniał, ze spokojnie da się nią przytrzymać rybkę 2-3kg, i taka właśnie jest:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi