barwena1977 Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 http://woblerywobi.com/page4.phpSzczerze polecam wyroby Wojtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 4 lata temu dostalem od mifka pare sztuk boleniowych polowa nie chodzila trzeba bylo zmieniac stery i dociazac czy teraz jest ok ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Grzechu nie dalej jak miesiąc temu miałem nad woda 3 nowe sztuki i powiem ci że niewiele się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 No cóż, z tego co się orientuję ludziska są bardzo zadowoleni z tych wobków.Znam wiele pięknych i wypasionych woblerów z doskonale wklejonymi sterami które najzwyczajniej w świecie okazały się zwyczjnym szajsem .Może ktoś z Wrocławia się wypowie, ztego co wiem troszkę w tamtejszym krokodylu poszło i nie jest tak źle...Poza tym wobler ma chodzić tak jak producent wymyślił a nie tak jak sobie Kowalski wymarzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 może i tak producent sobie wymyślił ale Kowalski nie złowił w życiu 4 boleni tylko trochę więcej pewnie, że wobki pójdą ja sie napisze hit na bolenia ps widzialem fafika za 22 zł sprzedawca też sie śmiał z ceny ale marża jest marża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Szpiegu, ty narzekasz a inni łowią. powiem szczerze, że na wobki Wobi bolenie pięknie siadają. W zeszłym sezonie najwięcej boleni miałem właśnie na Wo-Bi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 sorki że zabieram głos ale moim zdaniem dobry wobek na bolka powinien nie pracować...wobki o drobniutkiej agresywnej pracy sprawdzają sie tylko w łowiskach z mniej klarowną wodą,pozatym stawiają duży opór,co dość dotkliwie daje się odczuć po kilku godz.łowienia...no i złowiłem trochę więcej niż 4 bolki... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 może w sprawie wyjaśnienia pewnych niejasności,wobki jak napisałem dostałem 4 lata temu i wyglądało to mniej więcej tak 1. wrzucam wobler na nurt zaczynam zwijać wolno a wobler wyskakuje w związku z tym zaczynam kombinować na oczku nic to nie pomaga 2. zwijam jeszcze szybciej wobler sunie po wierzchu bokiem 3. w domu wyciągam ster daję dłuższy i nieco szerszy niż oryginał 4. wobler zaczyna pracować i czasami coś oszukał 5. i takie wobi dostałeś ode mnie w wątku tutaj wobi z wymienionym sterem http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=145259 msg_145259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Zgadza się, ster wymieniony, ale wstawiony od innego wobka Wo-bi I ster wymieniałem ja sam a nie ty. Oddałeś bo mówiłeś że nie chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 po wymianie wszystkich sterów w tych wobkach dostałeś ww boleniowe wobi a co z nimi robiłeś dalej to nie moja sprawa ps. wydaje mi się, że dobry produkt powinien sam się obronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 @Szpiegu, Ty jakąś krucjatę prowadzisz czy co ?Wobkami ludzie łowią i bardzo sobie chwalą.A błędy zdarzają się każdemu i poza tym to było 4 lata temu więc chyba jednak coś zmieniło się na lepsze,spróbój ponownie i się przekonaj.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Posiadam spory zbiór woblerów WOBI (głównie pstrągowych i kleniowych smużaków) i te sprawdzają się jak najbardziej. Praca i kolorystyka dobrana na nasze czyste, niewielki rzeczułki (górskie i nizinne). Widać w nich sporą wiedzę i doświadczenie Wojtka.Co do boleniowych to się nie wypowiem bo żadko ich używam i nie miałem na nie większych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 @Szpiegu, Ty jakąś krucjatę prowadzisz czy co ?Wobkami ludzie łowią i bardzo sobie chwalą.A błędy zdarzają się każdemu i poza tym to było 4 lata temu więc chyba jednak coś zmieniło się na lepsze,spróbój ponownie i się przekonaj.Pozdrawiam! tofik napisał: Grzechu nie dalej jak miesiąc temu miałem nad woda 3 nowe sztuki i powiem ci że niewiele się zmieniło niewiele to już jednak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Poczekamy, może inni użytkownicy niech się wypowiedzą i wyjaśnią kontrowersje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Hehehe, Szpiegu, to zapewne też wymieniłeś stery w tych które kupiłem na allegro, a których na oczy nie widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 pokaż nr aukcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Na boleniowe Wo-bi`ki łowiłem kilka sezonów wstecz . Trafiały się lepsze i gorsze modele (niektóre trzeba było zmodernizować), ale generalnie mówiąc łowiły rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Miałem kilka WoBi boleniowych. Oryginalne, delikatnie mówiąc, średnio łowne. Po wymianie steru na mój, to już inna bajka Zaczęły pracować i łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jeśli się nie mylę to otrzymałem kiedyś od Ciebie Patryku jednego boleniowego wobka wo-bi.Ten to łowił naprawde do momentu kiedy nie stracił steru nowo wklejony już nie przynosił takich wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 sorki że zabieram głos ale moim zdaniem dobry wobek na bolka powinien nie pracować...wobki o drobniutkiej agresywnej pracy sprawdzają sie tylko w łowiskach z mniej klarowną wodą,pozatym stawiają duży opór,co dość dotkliwie daje się odczuć po kilku godz.łowienia...no i złowiłem trochę więcej niż 4 bolki... pozdro tez to chcilaem napisac dobry wobler na bolenia to wobler ktory idzie jak olowek bez kacji.problem z wobi jest taki jak z Hermesami. Stery pekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Fajnie, że łowił Danielu. Ty równiez zrekompensowałeś mi się ciekawą, bardzo lotną konstrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jeżeli będzie trzeba to postaram się o nie także w tym roku, również dla siebie, więc może jakiś większy rabacik uzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Panowie, to może wstawcie wzór tego łowniejszego steru? Mam kilak tych wobków, co prawda jeden już złowił w tym roku bolka, ale czemu by ich nie ulepszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Co model to inny kształt. Wytnij sobie kilka na próbę ( od krótkiego okrągłego do dłuższego i wąskiego) i sprawdź nad wodą, która z uzyskanych akcji pasuje Ci najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 sorki że zabieram głos ale moim zdaniem dobry wobek na bolka powinien nie pracować...wobki o drobniutkiej agresywnej pracy sprawdzają sie tylko w łowiskach z mniej klarowną wodą,pozatym stawiają duży opór,co dość dotkliwie daje się odczuć po kilku godz.łowienia...no i złowiłem trochę więcej niż 4 bolki... pozdro tez to chcilaem napisac dobry wobler na bolenia to wobler ktory idzie jak olowek bez kacji. bardzo płytkie twierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi