Vasyl Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ten 3 szczękowy z nr 27026 to ciśnieniowy odlew cynku nie alu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nawet do drewna wystarczy zwykły pręt o odpowiedniej twardości oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzi Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie widzę za dokładnie ale czy nie nada się przypadkiem jako uchwyt suszarki? No chyba że on strasznie wielki jest sam w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 TroutFan http://www.megamajster.pl/uchwyt-tokarski-proxxon-3-szczekowy-centrujacy-do-db-250.phpten faktycznie odlew cynku ale widziałem gdzieś (pijany nie pomnę) jakiś alucośtam.... ozzi to malutkie jest i leciutkie....ale cena nie nastraja do budowania z tego suszarki... lepiej dołożyć parę groszy i kupić suszareczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzi Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Właśnie znalazłem.... cena faktycznie nie nastraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 na szybko....i lekkie rozczarowanie..... uchwyt 4ro szczękowy jest plastikowy (a takiej informacji w opisie przedmiotu nie było) natomiast uchwyt "wiertarkowy" jest metalowy....w sklepie był też 3 szczękowy z info że ze stopu alu...tyle że 4 ponoć lepiej niż 3 2015-12-23-1471.jpg Bardzo przydatny zakup Napewno skorzystasz Co do 3 szczekowego to faktycznie jest metalowy, ja wlasnie taki zakupilem.Nie mam porownania jak sie onrabia z 4 szczekowym, ale na tym 3 szczekowym jak narazie moge zrobic wszystko co sobie zaplanowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nie widzę za dokładnie ale czy nie nada się przypadkiem jako uchwyt suszarki? No chyba że on strasznie wielki jest sam w sobie... Dalby spokojnie rade nie wielki, raczej maly, to sprzet do mikro tokarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 sezon jeszcze nie poddany więc trzeba reanimować połamane w walce wędy taki oto teleskop w dwuskładzie i kolor omotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 no to jednak chyba zima nie wróci........poszukiwania dalszy ciąg i w tym celu coś z niższego modułu zawitało pod mym dachem ciekawi mnie jak opis będzie adekwatny do rzeczywistości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Pod kropki na lekko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 no skąd kolega wiedział?? a może znasz ten blank i wiesz jak się zachowuje? pomimo bardzo delikatnego opisu zaskoczył mnie sporym zapasem mocy w dole i fajnym ciepłym ugięciem. powieszone 14 gram na szczycie też nie zgięło do ziemi blanku ale to nie będzie już do łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 dojechała reszta komponentów...... można zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 jeden się kręci.....a drugi przymierza.... a że brak pierścionków mnie zaskoczył to wymyśliłem sobie że coś wytoczę.....po coś ta tokarka została kupiona i miało by to wyglądać.... zatem trzeba pokleić..... rano będzie trzeba lekko odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 no skąd kolega wiedział?? a może znasz ten blank i wiesz jak się zachowuje? pomimo bardzo delikatnego opisu zaskoczył mnie sporym zapasem mocy w dole i fajnym ciepłym ugięciem. powieszone 14 gram na szczycie też nie zgięło do ziemi blanku ale to nie będzie już do łowienia...Właśnie tylko słyszałem o tym blanku pod takie zastosowanie, ale w rękach nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 no to zobaczymy jak się będzie zachowywał...bo nie ukrywam, że przy okazji szukania kijka do łowienia okoni zastanawiam się nad ewentualną próbą łowienia tych ryb z wysypką kolorową też castem....a że nie ma to jak dobrze zacząć dzień..... jedno co już mogę powiedzieć to mój blank ma 4 kręgosłupy....przy wyginaniu części szczytowej dwa względem siebie ok 120 stopni i w dolnej części podobnie ale dolne są przesunięte względem górnych o jakieś 30 - 40 stopni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mandrele do toczenia juz masz? Jak nie to wpisz sobie na liste jako natepny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 kurcze ale przecież to miało mi tylko pomóc a nie stanowić sedna i głównego zajęcia....w sensie że to toczenie mam na myśli ale pewnie i tu się będę dozbrajał....a miały być tylko wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 kurcze ale przecież to miało mi tylko pomóc a nie stanowić sedna i głównego zajęcia....w sensie że to toczenie mam na myśli ale pewnie i tu się będę dozbrajał....a miały być tylko wędki Tylko wedki? Naiwniak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 no taaa i stary i głupi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 omotki skończone - rozmieszczenie pjechane zgodnie z książeczką fuji dla kijka 7 stóp....zanim lakier to idę zobaczyć nad wodę co to jest.....żeby tylko nie było nerwów i topienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 i ni cholery nie wiem jak uniknąć "falowania" kija na suszarce podczas lakierowania powodującego nierównomierne krawędzie lakieru na omotkach...opis jako tako.... z multikiem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ale po poskładaniu w ferworze i amoku przyszedł czas na zastanowienie.......czy aby fuji torzite są składane w chinach? i są bez oznaczeń na ramkach?o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 No to cos dziwnego kupiles, ja na swoich mam oznaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) no kupiłem w sklepie niby znanym..... jak widać w pudełeczku..... ringi niby takie jak trzeba ale...jakiś taki mam niesmak....... Edytowane 15 Lutego 2016 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ale co nawet napisu fuji nie ma..?Można podesłać kijek do opisania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi