yglo Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Napis piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ładny podpis. Stalówka? Pióro? Może strzel fotkę w domu przy sztucznym świetle bo w słonecznym jaśniutka się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Opisy to są świetne jak nigdy nie chcę ręcznych opisów tak w tym przypadku jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 dzięki panowie. opisy robię stalówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Opis mega Wyszlo naprawde rewelacyjnie. Co do nici, to czemu nie kupiles colorfast zamiast zwyklego nylonu? Lepiej by sie sprawdzil wlasnie jako wstawka i zednych preserverow nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 miała być "żarówkowa" wstawka plus dłuższa omotka na szczycie (takie życzenie kolegi - bo lepiej mu się obserwuje szczyt).w sztucznym oświetleniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No ten color fast wyszedl by zarowkowy A jeszcze bardziej zarowkowy to by wyszedl color fast zolty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 To co widać jest dość, takie anemiczne. Oby w realu było "mocniej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mocniejsze Waldek, bo fota w ciemnym pomieszczeniu. Na zywo ta omotka jest bardzo dobrze widoczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 w realu jest ciut żywiej a ten żółty też już posiadłem drogą kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 ponieważ zima tuż tuż (ja w to wierzę ) a 3 wędki znalazły nowych właścicieli to...znalazłem zastosowanie dla KR'ów jeszcze przed lakierowaniemjeszcze opis trzeba zrobić....a na takiej cieniźnie nie będzie łatwo :|ot i taka miniaturyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Pojechałeś ciekawym stożkiem Do podlodówek chyba najlepiej sprawdzają się przelotki muchowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 do podlodówek sprawdzają się przelotki nieobmarzające i tu z ostatnich testów polowych torzite wypada bardzo dobrze nawet przy mniejszych średnicach....ale to by była podlodówka "wery ekslusiw" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 nawet się udało podpisać tą cieniznę...d..y nie urywa ale coś się da przeczytać ale jak widać lakier jednak pofalowany a na omotce przy rękojeści ciut lepiej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Dobry patent na "fale dunaju" na lakierze to przyłożenie np linijki i zebranie nadmiaru opis mi się podoba... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dobry patent na "fale dunaju" na lakierze to przyłożenie np linijki i zebranie nadmiaru opis mi się podoba...Drugi to ''rozcieńczony'' lakier który sam się ''wypoziomuje'' pod wpływem obrotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 No tak... 2 krople tak? Na 2 ml lakieru? Spirolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 czasami falowanie nie wynika z gęstości lakieru. stosuję ostatnio bardzo płynny lakier (albo trącony izopropanolem albo podgrzany) więc problemu z rozlaniem nie powinno być. może to wynikać z różnej zwilżalności powierzchni (pomimo odtłuszczenia) lub innego centrum polimeryzacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Lub ze zbyt duzej ilosci lakieru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 zbyt duża ilość lakieru troszkę inaczej się "kumuluje" ale fakt też....klucha nie zrobi się z niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przetłumacz mi ten opis na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 wolne tłumaczenie... wędkarstwo - to wszystko jest w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 A może w umyśle?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 przecie napisałem że wolne tłumaczenie dosłownie nie da się tego poetycko przetłumaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wolne to ja mam czytanie. Tak mi się skojarzyło z "Master Mind" -taka zabawka z lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi