yankis Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak jak piszą, korek mogłeś wymienić. Rozumiem, jednak, że to juz pełny demontaz i moze na to nie było sgody lub czasu. Podpis pierwsza klasa, ale to zasługa charakteru pisma, a nie stalówek takich, czy śmakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 rękojeści miałem nie rozbierać.... i "liznąłem" ją przy okazji bo mi wizualnie do zmienionego optycznie blanku nie pasowała.... przede wszystkim w tym uchwycie fore się prosi o skrócenie ale miałem nie ruszać to nie ruszałem.opisuję stalówką i jedyne co robię z nią to kila razy zakreśliłem nią kółka na marmurowym blacie... blanku nie matowię i nie przygotowuję go jakoś specjalnie. piszę każdy wyraz jednym pociągnięciem. jak krótsze to dwa wyrazy na jednym "moczeniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 cyknij fotkę tej omotki w pełnym słońcu niestety dziś pełnego słońca brak ale cyknąłem w świetle dziennym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Faktycznie zaginal ten bialy. A to nitka NCP czy zwykly nylon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) zwykła i to nie był biały ale taki szaro-stalowy.wyszło troszkę słońca....więcej zdjęć nie będzie - wędka jedzie do właściciela Edytowane 28 Lutego 2017 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W takim razie jakbys pociagnal preserverem to cos by bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 nie lubię prezerwatyw ale chyba trzeba będzie zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Czasami sie przydaje Tak naprzyklad wyglada nitka z preserverem, bez niego byla by zdecydowanie zbyt ciemna. Edytowane 28 Lutego 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 będę robił na dniach zamówienie setów przelotek to zamówię i preserwera....i porównam jak będzie wyglądała ta nitka po zabezpieczeniu - tak z ciekawości i ku chwale nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jest caly watek na ten temat, ze zdjeciami nitek bez i z preserverem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 no przecież też tam umieszczałem jakieś zdjęcia.....gdyby nie świadomość istnienia tego wątku to bym się nie deklarował z takimi doświadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jest caly watek na ten temat, ze zdjeciami nitek bez i z preserverem Jest różnica pomiędzy nicią color fast, a po zastosowaniu płynu color lock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jest różnica pomiędzy nicią color fast, a po zastosowaniu płynu color lock? Wiesz, nie probowalem Musialbym kiedys testy zrobic. NPC generalnie juz sa zabezpieczone czyli w teorii nie powinna byc roznica. Ale bez testu to mozna sobie gdybac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Lepiej kupić NPC ponieważ może się zdarzyć że nie zabezpieczymy tym środkiem 100% koloru i będą przebarwienia. Miałem tak kiedyś przy mojej Elitce. Niezamierzony dodatkowy efekt ???????????????? Edytowane 1 Marca 2017 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Lepiej kupić NPC ponieważ może się zdarzyć że nie zabezpieczymy tym środkiem 100% koloru i będą przebarwienia. Miałem tak kiedyś przy mojej Elitce. Niezamierzony dodatkowy efekt To tez prawda, zreszta po tym srodku, lakier juz tak dobrze przez nitke nie przesiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 zamówiłem colorlock'a i zamówiłem nici NPC..... będzie doświadczenie.... nawet zmuszę się do wyjęcia porządnego aparatu z futerału o wynikach będę informował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) możecie wrzucić fotki jak wygląda omotka z zastosowaniem preserverem i bez preservera jestem ciekawy Edytowane 2 Marca 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 http://jerkbait.pl/topic/23745-kolory-nici-prowrap-po-polakierwaniu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 możecie wrzucić fotki jak wygląda omotka z zastosowaniem preserverem i bez preservera jestem ciekawy Masz caly watek o niciach z fotami przed i po lakierowaniu, z preserverem i bez http://jerkbait.pl/topic/64521-nici-przed-i-po-lakierowaniu/#entry1755731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 trochę będzie do kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 porównanie jednego koloru: prowrap 316...316, 316 zabezpieczona colorlock'iem i 316 NPCjuż na wstępie widać różnicę w odcieniu na szpulkach:nawinięte na kawałek blanku:i zalakierowane:światło dzienne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Masz caly watek o niciach z fotami przed i po lakierowaniu, z preserverem i bez http://jerkbait.pl/topic/64521-nici-przed-i-po-lakierowaniu/#entry1755731w temacie nici przed i po lakierowaniu linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 w temacie nici przed i po lakierowaniu linki nie działają Tematy sa na forum, wbijaj na szukajke i dzialaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Przemsol. A co to jest 316 NPC?Który to kolor na blanku? Pierwszy od prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 NPC - znaczy się a colorfastem fabrycznym. pierwszy z prawej.316 bez niczego jest pierwszy z lewej, 316 pomlowany colorlock'em jest w środku a ta zabezpieczona "fabrycznie" jest z prawej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi