trout master Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Czyli to jest ta oryginal szpulka z napisem Color Fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 tak, dokładnie tak. prawa szpulka i skrajnie prawa nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 OK.Mam taką samą tylko "319".Jutro walnę fotki jak będzie "jaśniej". Nie wiem tylko czy wrzucić tu czy na: http://jerkbait.pl/topic/64521-nici-przed-i-po-lakierowaniu/#entry1755731 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 możesz i tu i tam wrzucić. nie każdy zagląda tu. tam może zerkać więcej osób zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 OK.Mam taką samą tylko "319".Jutro walnę fotki jak będzie "jaśniej". Nie wiem tylko czy wrzucić tu czy na: http://jerkbait.pl/topic/64521-nici-przed-i-po-lakierowaniu/#entry1755731 Wrzucaj w watku o niciach, tak to wszystko bedzie w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) i nowe zadanie.....opis przed lakierowaniem:i po pierwszej warstwie: Edytowane 5 Marca 2017 przez Przemsol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Widać że masz rękę do opisów.Wygląda zarąbiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Widać że masz rękę do opisów.Wygląda zarąbiście.dziękuję za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Lepiej kupić NPC ponieważ może się zdarzyć że nie zabezpieczymy tym środkiem 100% koloru i będą przebarwienia. Miałem tak kiedyś przy mojej Elitce. Niezamierzony dodatkowy efekt Ja jednak czasem lubię nici niezabezpieczone, które zmieniaja kolor. Są takie bardziej "miekkie" w odbiorze wizualnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 efekt przeróbki...zakres robót....oryginalna ostała się tylko rękojeść zobaczymy jaka będzie ocena właściciela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Na tym drugim zdjeciu to wyglada jakby lakier na opisie sie pofalowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) tak wygląda ale to rama okna się odbiła.....duże okno z szerokimi ramami szyb. nie ma dziś pełnego słońca i taki efekt Edytowane 8 Marca 2017 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tippets jest z dwóch zwojów nitki?Jak tak to jaka jest jej grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 trzy zwoje. na zdjęciu wygląda tak jakby była przerwa między nitkami - nie wiem dlaczego tak wyszło zdjęcie. a grubość A ProWrap metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 bo prawdziwi twardziele nie boją się żadnych kolorów jeszcze bez omotek...ale aż sam jestem ciekawy co z tego będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 kolejna zabawka.....dziś na testach sparowany z aldkiem.....i tak na szybko i na gorąco wrażenia.... blank może ciut więcej rzucić i podbić niż 3,5 grama. rzuty jednoręczne 4 gramy ołowiu plus 2" kajtek (na "skręconym" multiku) i lekkie niedowierzanie bo leci nawet za daleko czułość zestawu....w pierwszym rzucie zacinałem 4 razy....obcierki uklei i puknięcia w kamień odbierałem jak bardzo ładne okoniowe puknięcia...co by było jakby ryba na prawdę wzięła...... no chyba że to efekt dnia poprzedniego i jutro już takich odczuć mieć nie będę....ubrane po całości w torzite od 6RV do 3.5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) fiolet skończony....ale już za późno na edycję.....więc wyszło to mniej więcej tak....MHX DS 821-Blend. Torzite od 6RV do 4. przy takim uzbrojeniu akcja blanku praktycznie nie zmieniona Edytowane 19 Marca 2017 przez Przemsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ładniusi ten fiolecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Bardzo ciekawy efekt, widać, że nie trzeba bać się eksperymentować. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Śliczota. ????????Omotka Gunsmoke? Edytowane 19 Marca 2017 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 omotka to 9810 pewter plus 9630 lavender 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Jak robisz (odcinasz) krawędź omotki to rozcieńczasz lakier? Ładnie ci to wychodzi . Kolorek tej "9810" zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 nie rozcieńczam lakieru. lakieruję po kolei.... najpierw przesączam środek omotki, potem brzegi i po chwili krawędzie. jeszcze dużo ćwiczeń ręki żeby wyeliminować drgania ale dzięki za miłe słowo dopinguje do doskonalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 jako, że rybki nadal biorą jak na lodzie i trzeba używać kiwoka to powstało coś takiego i mały zonk....za delikatnie opisane i za mocno wcierany lakier....ale jak się robi wędki przy napojach wyskokowych to tak jest ubranko po całości torzite ze startową 12tką i 3.5 w tunelu.... opad wyraźnie sygnalizowany od 1 grama przy wietrznej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Masz dar do tego pisania na blankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi