Przemsol Opublikowano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 dziękuję Voiteh'u Paweł...i mało tego ta złota wstawka w korbce zachęca do złotych dodatków do uchwytu tylko omotki trzeba wybrać.... i tu już są całe 3 możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) dziękuję Voiteh'u Paweł...i mało tego ta złota wstawka w korbce zachęca do złotych dodatków do uchwytu tylko omotki trzeba wybrać.... i tu już są całe 3 możliwości omotka w kolorze blanku to najlepsze rozwiązanie bez względu na kolor kija. W tym przypadku jak dołożysz skromny złoty tipet(1-3 zwoje) będzie bombaNajlepsza omotka to taka której nie widać czyli nie odróżnia się od koloru kija. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Najlepsza omotka to taka której nie widać czyli nie odróżnia się od koloru kija.Dlaczego? PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dlaczego? PozdrawiamDanielBo tak uważam i takie wędki mi się podobają.Oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii i nie musi się ze mną zgadzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Bo tak uważam i takie wędki mi się podobają.Oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii i nie musi się ze mną zgadzaćO widzisz, bo z wcześniejszą wypowiedzią byłbym skłonny się nie zgodzić :-)✌️ PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) pomysły są takie:1. omotki czarne z delikatnym złotym tipetem - pod kolor rękojeści (tej cięższej wersji)2. omotki w kolorze szarosrebrnego metaliku bez dodatkowych tipetów - zgodnie z kolorystyką dedykowanego multika i blanku3. złoto-czarny tiger w metaliku po całości - pełny festiwal cygański wszystkie trzy opcje powyżej robiłem i co dziwne każda wygląda dobrze (dla mnie).oczywiście jeżeli zrezygnuję z "upiększaczy" w postaci aluminiowej nakładki na fore i aluminiowych pierścieni na butt...to pasuje wszystko. jak zdecyduję się jednak na wersję "surową", czyli czysty skss i czarna pianka to wtedy wersje są inne:1. czarna omotka i srebrny tipet.2. jak 2 wyżej.....pozostaje jeszcze jedna kwestia... srebrne przelotki czy torzite t2 w kolorze gunsmoke.....pomimo, że i jedne i drugie pasują do całości to sprawa jest do rozważenia......jak nic za dużo czasu na dumanie Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 takie delikatne coś mi się przytrafiło: tym razem z naklejką ubrane delikatnie w dps 16 minimalistyczne fore i rear z korkogumy i but zakończony pianą z wykończeniem z korkogumy. przelotki duciaki black, omotka brązowo-czarny tiger (mocno ciemnieje pod lakierem i uwydatnia kolor w pełnym słońcu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Omotka wyszła bajozo ,brązowy zdecydowanie Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Bedziesz mial chwile to zrob lepsze foty w lepszym swietle Wiem wiem... w zime o to ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Paweł już nie dam rady..... ale na pewno przy okazji zrobię zdjęcia i uzupełnię odpowiedni wątek nitka 2005 orange/black Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Przemsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 mikołaj przejechał...rozrzucił "paciorki" i powiedział "a teraz to wszystko poskładaj" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Co to za nowy projekt? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 blank to elit pro...niby ma być pod korbę ale dyskusje trwają czy aby jednak nie pod casta..... reszta paczuszek jest do tego co już się kręci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zacny blank jak za taką kasę.Robiłem je i tak i tak,świetne wędki na tych blankach wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) Zacny blank jak za taką kasę.Robiłem je i tak i tak,świetne wędki na tych blankach wychodzą.jakie wabie ogarniają? bo to dla mnie i nie wiem czy dobrze wybrałem Edytowane 24 Grudnia 2017 przez paawelek83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Paweł...ty się lepiej zastanawiaj czy zbroimy pod casta..... już sam podałeś więcej za niż ja umiałem znaleźć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Paweł...ty się lepiej zastanawiaj czy zbroimy pod casta..... już sam podałeś więcej za niż ja umiałem znaleźć Przemek rób mu casta[emoji16] niech się uczy [emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Maniek..... jak on niezdecydowany jak dziewica przed stosunkiem..... chciałby, wie że będzie lepiej, że łatwiej, że przyjemniej...a nadal się boi... kolana zaciska a chcica jest.... może powinieneś też jakoś na Pawła wpłynąć....żeby nie powiedzieć wywrzeć nacisk ale z drugiej strony dylematy moralne trzeba zrozumieć faktem jest, że i pod stałą szpulę i pod casta te blanki są fajne.... przy tej mocy w dole i tak relatywnie czułej górze mogą ogarniać szeroki zakres... a jak komu mało górą to skrócenie 10 cm od góry blanku daje już takie możliwości że ho ho ho.... (żeby tak świątecznie zaśpiewać) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Lepiej żeby manieq nie naciskał bo kawał chłopa i mógłby krzywdę zrobić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Lepiej żeby manieq nie naciskał bo kawał chłopa i mógłby krzywdę zrobić Paweł to rób dwa, jeden w spinie a drugi w caście[emoji16] ten który polubisz bardziej zostanie u Ciebie, a ten drugi odkupię [emoji6][emoji12] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Maniuś odkupisz korbę ,no nie wierzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Przemuś idź na kompromis i zrób Pawełkowi muchówkę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Maniuś odkupisz korbę ,no nie wierzę.Jeżeli Paweł wybierze Cast, to tak, słowo się rzekło[emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Przemuś idź na kompromis i zrób Pawełkowi muchówkę!To mucha by musiała być rzucana na bocznym troku takim z 30g aby uruchomić tą muchówkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Paweł jak chcesz używać tego blanku do bocznego troka to ja chcę to zobaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi