Przemsol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 dziś rekreacyjne zakończenie sezonu 2017 a na kiełbaskę chciał się załapać taki jegomość piękną wiosnę dziś mieliśmy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Taaaaaaaaaaaaa ten "jegomość" był pewnie zamiast kiełbasy!Napisz lepiej Przemku na co wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 ogólnie to brał na bagietkę czosnkową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 dziś rekreacyjne zakończenie sezonu 2017 IMG_20171230_133121.jpga na kiełbaskę chciał się załapać taki jegomość IMG_20171230_133118.jpgpiękną wiosnę dziś mieliśmy świnia. nawet nie zadzwonił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Paweł jak miałem dzwonić.....jak żeś się na zegrze obraził do złego to ja nie namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 ogólnie to brał na bagietkę czosnkową Taa...Na zakąskę.Co mu polałeś?Bo nos to ma pomarańczowy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 darek1 do wódki też nie namawiam najwyżej częstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) jeden kolega zadał mi trudne pytanie....inaczej nie umiem odpowiedzieć jak pokazać w akcji suzuki 3lb-PRO, dwa multiki: daiwa ss air ze zmienionymi łożyskami, plecionka PE0,4 ok 130 metrów na szpuli, shimano aldebaran bfs xg z plecionką PE0,3 150 metrów na szpuli. przynęty wybrane przypadkowe tak by zejść z wagą do ok 1.5 grama - do łowienia lżej mam stałą szpulę.kręciłem korbką na tyle wolno żeby można było policzyć obroty i oszacować odległości. wagi poszczególnych wabi podane w "produkcji" mam nadzieję Tomku, że coś to wyjaśni PS data w kamerce nie przestawiona.....materiał nakręcony dziś Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Przemsol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 I znów nie zadzwonił ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 nie wiem komu się pop....o, mi czy komuś od pogody ale żeby w styczniu bazie....nic tylko trzeba szykować zabawki..... MHX s782-2 solid tip, przycięty do całkowitej długości 184 cm.... shimano cardiff ready 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Swietny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 najszybciej zmontowana wędka podczas wizyty kolegi z forum... testy mają być przeprowadzone jeszcze ponoć w tym tygodniu (nie wliczając weekendu) tym razem bez opisów tipetów i innych wyróżników za to praktyczna wymiana szczytówki ("blank" łączony na "spigot" z rękojeścią)....oby ryby dopisały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Dzięki Przemek za pokazówkę. Jak się okazuje miałem uzasadnione obawy co do dolnych granic wagowych.Na spotkaniu chyba rzucaliśmy 2,5g i wtedy wpadł mi do głowy mega pomysł co by skręcić sobie na tym blanku kijaszek który będzie w komforcie obsługiwał zakres 1-1,5g. Średnica tipa wskazuje jednak, że poniżej 2g da radę ale tylko technicznie. Podobno nowe dłuższe blanki Suzi mają mniejszy Tip tak więc należało by przyjąć że komfort na dole się zwiększy.W między czasie trochę się zmieniło i uległem namowom odnośnie wyboru blanku na ULXF 6'6 z rodzimej produkcji. Mam nadzieję, że na dniach go będę miał już gotowego więc nie omieszkam coś o nim skrobnąć bo ochy achy były kierowane pod jego adresem.Jak poczyniłem jakieś babole logiczno-stylistyczno-byle jakie to wybaczcie ale krótką noc miałem i kawa jeszcze się parzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 do gramowych wabiów to ja za kiepski jestem w palcach ale jak 1,8 grama ja dawałem radę to myślę, że jakiś samuraj ogarnąłby i 1 gram na spokojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Przemuś nie widzę mojej "perełki",czy coś się robi , czy wala się w kącie? Hmmmmm... a może przerobiłeś na sztycę do podbieraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Macin... się robi.... tylko zastanawiam się czy nie zrezygnować z tej czarnej omotki na rzecz jakiegoś pięknego wrzosu albo turkusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Przemuś to ma być "wejście smoka" , a nie "teletubisie" ha ..ha...Ale może jakiś wrzos, fiolet będzie wyglądał nie najgorzej- zrób jak chcesz...dla mnie liczy się praca,a wygląd to drugorzędna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wątek zarósł bardziej niż właściciel!Robisz coś Przemku,czy zamknąłeś warsztat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wątek zarósł bardziej niż właściciel!Robisz coś Przemku,czy zamknąłeś warsztat?Brodę goli i nie ma czasu [emoji14][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) ryby sobie łowię a wędki robię jeno nic nowego czy innowacyjnego nie ma do pokazania to co będę zanudzał potencjalnych gości ba... nawet takiemu jednemu Twórcy spod znaku silikonu miałem oddać po drobnej przeróbce ale.... tak mi się blank spodobał, że mu nie oddałem i pociąłem go pod swoje zastosowanie grunt to mieć fajnych kolegów, którzy chcą się dzielić tym co fajne aaa i jeszcze jedno....ja zarost noszę od przed wojny i ogolić się nie dam! Edytowane 6 Marca 2018 przez Przemsol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 ryby sobie łowię a wędki robię jeno nic nowego czy innowacyjnego nie ma do pokazania to co będę zanudzał potencjalnych gości ba... nawet takiemu jednemu Twórcy spod znaku silikonu miałem oddać po drobnej przeróbce ale.... tak mi się blank spodobał, że mu nie oddałem i pociąłem go pod swoje zastosowanie grunt to mieć fajnych kolegów, którzy chcą się dzielić tym co fajne aaa i jeszcze jedno....ja zarost noszę od przed wojny i ogolić się nie dam! Jakie zanudzanie. Wedki prosimy, albo ban 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 eeeee to wymuszenie! a podobno Toro jakiś zajęty miał być...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Ciśnijcie go Panowie to może szybciej mojego kijka skończy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Paweł przecież wiesz, że czekam na Twoją decyzję czy montujemy dwa komplety przelotek czy tylko jeden... i to byłby projekt innowacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi