Skocz do zawartości
  • 0

Linki muchowe - nowy artykuł na jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

W tym temacie morze atramentu wylano i hektary lasu wycięto, a jak wiadomo nadal wiele osób nadal nie rozumie o co w tym chodzi. Czym się różni głowica od runningu? Czy linka distance pełna poleci dalej niż zintegrowana głowica? Czy do dużych much lepszy sznur w klasie wędki, cięższy czy lżejszy. Czy linką DT da się rzucać daleko? Takich pytań zarówno na naszym jak i na wielu innych forach nie brakuje, stąd też idea żeby napisać krótki artykuł poglądowy na ten temat.

Zapraszam serdecznie do lektury artykułu oraz dyskusji na temat linek muchowych.

Pozdrawiam

Remek

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Na jakiej głębokości płynie zwykle intermedium? Rozumiem, że po osiągnięciu pewnej głębokości na skutek siły ciążenia i siły rzutu, która wgniata ją w wodę, linka płynie już na tej głębokości?

Jak wygląda sprawa zaczepów w przypadku linek tonących? Często zdarzają się wycieczki w celu odczepienia linki?

• 0

Kuba, a jaką linkę klasy 9 poleciłbyś na irlandzkie bassy? Muchy, wędkę i kołowrotek już mam, z linki nie jestem zadowolony...

Próbowałeś Airflo 40+ Cold Saltwater? Intermedium jest linką clear.

Niedawno kupiłem i... ciągle jestem w szoku, jakie odległości się tym osiąga i jakie muchy potrafi to wynieść - 18cm bunny bugs, cały mokry i z oczkami ołowianymi to frunie jak ta bździna na wietrze...

• 0

Kuba, a jaką linkę klasy 9 poleciłbyś na irlandzkie bassy? Muchy, wędkę i kołowrotek już mam, z linki nie jestem zadowolony...

Próbowałeś Airflo 40+ Cold Saltwater? Intermedium jest linką clear.

Niedawno kupiłem i... ciągle jestem w szoku, jakie odległości się tym osiąga i jakie muchy potrafi to wynieść - 18cm bunny bugs, cały mokry i z oczkami ołowianymi to frunie jak ta bździna na wietrze...

Spoko tylko, gdzie ją najtaniej kupić? Na ebay-u znalazłem za ok 60 euro z wysyłką.