marius13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Proszę o opinie kreciolka ,szpulka podejdzie np. z turka co z dekielkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A o którego Luviasa ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam wszystkich z racji tego, że jest to mój pierwszy post. Też zastanawiam się nad kupnem Luviasa model 3012-Japan, trochę poczytałem i poogladłem - zastanawiam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 O zaletach Luviasa i jego podobnych super lekkich bratach już było kilkadziesiąt postów. Rocznik 2004 hula na super lekkich szpulach jak Ignis, Aegis czy Presso. Późniejsze generacje to już szpula R4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jeżeli kolega pisze Japan to chyba o nowego Stary był produkowany w Tajlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jeżeli kolega pisze Japan to chyba o nowego Stary był produkowany w Tajlandii. Chyba na odwrót... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 A posiłkowałem się wiedzą z tej strony http://www.gofishing.sg/tags/ccs/daiwa%2Bluvias/, nowy tzn z 2012 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Obaj macie racje.Sa 3 generacje Luviasow 1 i 3 to Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No i wszystko jasne, dzięki Guzu, to autor wątku musi się wypowiedzieć o którego Luviasa się pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam ta pierwsza generacje 2500 Japan MA OBSLUZYC KOGUCIKI NA LEKKO DO 10 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Mam ta pierwsza generacje 2500 JapanNo to szanuj i nie zamieniaj na nowsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 zorro pod słowem szanuj?co trzeba robic żeby była jak teraz czyli nowa choć stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/17227-gablotka-na-ko%C5%82owrotki/?hl=gablotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Czy Szanowny "Autor Wątku" mógłby pisać po polsku, z poszanowaniem zasad ortografii i z użyciem prawego klawisza "Alt"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Slawus ha ha Fasto szanujmy się wzajemnie ..........sprawy typu pisownia itp. czepiasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No właśnie o tym pisałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Slawus ha ha Fasto szanujmy się wzajemnie ..........sprawy typu pisownia itp. czepiasz się.Czepia się? A może po prostu tekst bez przecinków i kropek jest mało zrozumiały dla pozostałych osób, poza jego autorem.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Chyba, że autor też nie jest w stanie ogarnąć tego co pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Panowie proszę przejsc do meritum zagadnienia , co do formy postu proszę o możliwość pozostawienia Mi lekkiej swobody wypowiedzi, korzystajac z uprawnien autorskich pozwole sobie na lekka dygresje ,co niektórzy zbytnio skupili się na zawiłościach pisowni ,powracamy do Daiwy Luvias 2500 z roku 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Znalazłem fajną stronke z rozkręconymi kołowrotkami ( sporo tego ) Przydatne jeśli ktoś chce zobaczyć co taki młynek za dość pokaźną sumę ma w środku. Dodatkowo można tam kupić części do kołowrotków, nawet takie jak przekładnie czy sprężyny. Polecam tłumacza google aby sprawnie się poruszać Daiwa LUVIAS od środka http://mulinete.wordpress.com/2012/03/26/daiwa-luvias/Spis wszystkich młynków jakie rozkręcili http://mulinete.wordpress.com/mulinete/ Pozdrawiam Michał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Michal dzięki bardzo profesjonalnie to zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Znalazłem fajną stronke z rozkręconymi kołowrotkami ( sporo tego ) Przydatne jeśli ktoś chce zobaczyć co taki młynek za dość pokaźną sumę ma w środku. Dodatkowo można tam kupić części do kołowrotków, nawet takie jak przekładnie czy sprężyny. Polecam tłumacza google aby sprawnie się poruszać Daiwa LUVIAS od środka http://mulinete.wordpress.com/2012/03/26/daiwa-luvias/Spis wszystkich młynków jakie rozkręcili http://mulinete.wordpress.com/mulinete/ Pozdrawiam Michał Super linki zapodałeś.Szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Dzięki Natrafiłem na tą strone przypadkiem kiedy szukałem opini na temat Daiwy Whisker.Osobiście teraz twierdze że ta strona to obowiązek przed kupnem jakiego kolwiek kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kolega w 2 poscie na tym forup potrafi pomoc ........ międzyczasie 2 "madrych" potrafilo się doczepić ha ha to tak jak nad woda Dziekuje wszystkim za pomoc P.ZORRO I GUZU ........DZIEKI ZA FACHOWOSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kolega w 2 poscie na tym forup potrafi pomoc ........ międzyczasie 2 "madrych" potrafilo się doczepić ha ha to tak jak nad woda Dziekuje wszystkim za pomoc P.ZORRO I GUZU ........DZIEKI ZA FACHOWOSCzorro troche skrzywiony na punkcie starszych daiw.. guzu na punkcie nowych trzeba im wybaczyc i uszanowac, bo jakby nie bylo troche tych kreckow widzieli nie tylko na schamatach w internecie;/Poza tym jednak troche Ci pomogli, nie rozumiem skad ta zaluzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi