Zulus Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, czy ktos moze wie jaka sa roznice pomiedzy spiochami Simms Freestone dla Kobiet a dla tych dla mezczyzn ? Czy da sie uzytkowac przez mezczyzne te przeznaczone dla kobiet ? Roznica w cenie jest spora a na zdjeciu nie wyglada to inaczej niz meskie... Jednym slowem czy facet moze smigac w simmsach dla kobiet Dzieki za uwage i pozdrawiam, Zulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 pewnie ze mozesz... tylko wstaw sobie jakies silikonowe plywadelka tu i tam a tak nieco powazniej to ... nie wiem czy wiesz, w twoim wieku wydawalo mi sie to dosc oczywistym ale kobiety sa NIECO inaczej zbudowane niz faceci. ale biorac pod uwage fakt ze jestes na studiach to ... szczegoly pozostawiam Ci na dluuuuuugie popoludnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Rekonesans po kobiecych okolicach jest akurat na studiach czestym zjawiskiem wiec anatomie mam juz za soba Powazniej mifku to zdaje sobie sprawe, ze beda one szersze w okolicach klatki piersiowej . Chodzi mi glownie o fakt czy bede mial po prostu worek na klacie czy raczej nie jest to az taka roznica i mozna w nich normalnie smigac. Pozdrawiam, Zulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Tylko klatka piersiowa? <_< A co z tzw. biodrami i wszystkim z nimi związanym? Oj, chyba się nie uważało na anatomii, lub studiowało baaardzo powierzchownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie no ja rozumiem, ze w ciuchach na codzien to jest inaczej ale spiochy to nie jest ubranie raczej przylegajace. Dla Panow przeciez tez spiochy nie przylegaja do ciala tylko sa takie szersze, wiec moze nie byc roznicy widocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Zulus studiuje anatomię w ciemności dlatego ma kłopoty z wymiarami.A tak poważnie popatrz na rozmiary, porównaj do mękich i mniej więcej przelicz.W simmsach masz powyżej pasa pasek do ściągania to zawsze zniwelujesz.Niebezpieczeństwo stanowi łydka-może być za wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Tylko klatka piersiowa? <_< A co z tzw. biodrami i wszystkim z nimi związanym? Oj, chyba się nie uważało na anatomii, lub studiowało baaardzo powierzchownie Chyba że studiowało się tylko tą górną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Podejrzewam, że zmieści się w takie Simmsy zapewne osoba o pyknicznej budowie ciała wg. niemieckiego naukowca Ernsta Kretschmera . Za Wikidedią Typ pykniczny (pyknik) - to osoba o rozwiniętej głowie, klatce piersiowej i brzuchu. Ciało ma tendencje do rozkładania tłuszczu wokół tułowia. Średni wzrost, zaokrąglona figura, szeroka twarz na masywnej szyi, okazały, tłusty brzuch. Mówiąc prostym językiem tzw. chłop śląski. W rzyci szeroki w barach wąski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 w dupie szeroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 To wypisz wymaluj Zulus z postury Kup takie śpiochy kon iecznie, jak pójdziemy na plażę przy wietrze się ciekawy film nakręci.Z furkotem wśród falalbojak łowić w spadochronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 To jednak warto bylo dolozyc te 60$ wiecej do meskich Freestone Fakt, faktem zapytanie wstawilem juz po zlozeniu zamowienia, kupilem te meskie , ale zaciekawil mnie fakt tych spiochow na allegro, gdzie ktos sprzedaje wlasnie te damskie piszac, ze moga w nich smigac faceci, z tym, ze rozmiar damski XL to takie meskie L... Dziwne troche przyznam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 To wypisz wymaluj Zulus z postury Kup takie śpiochy kon iecznie, jak pójdziemy na plażę przy wietrze się ciekawy film nakręci.Z furkotem wśród falalbojak łowić w spadochronieMusze pokazac ten post koniecznie mojej rodzicielce, padnie juz calkiem na zawal skoro mowicie o moich udach, ze sa grube . Sory Kuba, niestety juz ida meskie, ch*j w babki strzelil, filmu na belonach nie bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ch*j w babki strzelil Chciałbyś chciałbyś, ale mi coś tu struganiem chłopka zalatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ch*j w babki strzelil Chciałbyś chciałbyś, ale mi coś tu struganiem chłopka zalatuje Ty chyba chcesz zebym naslal na Ciebie Aka Cycki Szatana i wtedy bedziesz mial takiego chlopka, ze szok P.S. Radze Ci wziac do Miedzyzdrojow oscypki w ilosci podobnej jak ostatnio bo ta jajecznica choooolernie smakowala <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 uwaga konkurs znajdź trzy różnice pomiędzy modelami przedstawionymi na obrazach poniżej aby zrozumieć dlaczego firma simms dla kobiet robi nieco inne spodniobuty niż dla facetów facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 szpiegu jednym słowem .....leże na glebie ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 szpieguProste zadanie, ona ma wodery z jakąś membraną, pewnie oddychające , a on jest bez gaci... kurde miały być trzy... zadanie wydaje sie trudniejsze niż myślałem...Poza tym zasłoniłes cycusia, chyba Cię nie lubię Poza tym w męskiej wersji spodniobutów jest miejsce na jaja .Zulus, a dlaczego tak bardzo zainteresowałeś sie damską odzieżą :)??? A tak poważnie, to cena bardziej atrakcyjna od męskich wersji?Poza tym tak sobie myślę, że za każdym razem jak wyjdziesz w tym na ryby to będziesz miał docinki ze strony znajomych pt:'a co, męskich nie mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 To jednak warto bylo dolozyc te 60$ wiecej do meskich Freestone Fakt, faktem zapytanie wstawilem juz po zlozeniu zamowienia, kupilem te meskie , ale zaciekawil mnie fakt tych spiochow na allegro, gdzie ktos sprzedaje wlasnie te damskie piszac, ze moga w nich smigac faceci, z tym, ze rozmiar damski XL to takie meskie L... Dziwne troche przyznam .@Jack_Daniels chyba tutaj wszystko wyjasnilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 @szpiegu, a co co za czarny punkcik P.S jak to jest facet, to czegoś mu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Zulus, przepraszam, przeoczyłem , ale w sumie straciłeś 60$ wiesz ile to gum w Cabelasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi