platynowłosy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Witam Panowie Ja dostaję zadyszki biegnąc do autobusu....tjaaaaaaaa....amoja Córa Karolina pobiegła dziś swój pierwszy maraton...http://magurski.com/Dała radę.Kocham Ją. PozdrawiamAlek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobaltus Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 no nie ma co .. SZACUN.. serio ... ja też raczej z tych co do poprawy kondycji się zbierają "od zawsze".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gratulacje ... podziwiam biegaczy.. mimo że jeżdżę duuuuuzo na rowerze nie daje rady biegać .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Alku szczerze gratuluję Karolinie, wysoko stawia poprzeczkę. Boks, ultramaratony, nie ma co, lekkie, łatwe i przyjemne dyscypliny Ją interesują.Jestem pod wielkim wrażeniem.Dla Tatki też oczywiście wyrazy uznania, sukcesy dzieci cieszą bardziej jak własne, to światło i nadzieja na lepsze jutro. Pozdrawiam,Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No, no...możesz być dumny z córy:-)Ze swojej strony gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Alku, przekaż córce serdeczne gratulacje i wyraz uznania Tobie gratuluję tego, że w dobie dopalaczy, używek i komputerów udało i się wychować SPORTSMENKĘ !!! Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Gadda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Alek , gratulacje dla Ciebie i córki. Ile ma lat ta młoda sportsmenka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Gratulacje! Jak patrze na biegaczy to się czuję zdrowszy Mi basen + rower wystarcza w zupełności, no i maraton przez knieje i szuwary od czasu do czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Panowie Bardzo dziękuję za gratulacje. Jak Karolina wróci do domu, przekażę Jej. Mnie jako Tacie, jest naprawdę cholernie miło. Dziewczyna mocno biega od roku. Zaczynała od 5km, potem 10km, potem półmaraton górski, a teraz maraton.Wcześniej był boks. PozdrawiamAlek Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez platynowłosy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dziewczyna mocno biega od roku. Zaczynała od 5km, potem 10km, potem półmaraton górski, a teraz maraton.Wcześniej był boks. Przebiec ponad 42km , to nie bułka z masłem . Taki dystans to ja przebiegłem , ale przez całe swoje życie . Z tego 40 km podczas zasadniczej służby wojskowej . Dlatego podziwiam maratończyków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Gratulacje - zuch dziewczyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi