pabloss1701 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam macie może jakieś doświadczenia z tymi woblerami w szczególności chodzi mi o jerki , zakupiłem kilka modeli które zamierzam wypróbować w Szwecji ale niestety nic o nich nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jak wrzucisz do wody i pokręcisz korbką to będziesz wiedział znacznie więcej niż jesteś w stanie wyczytać na forum. Ryby w Szwecji biorą nawet na kozę z nosa to ja bym się nie przejmował łownością jakiejkolwiek przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 4play Herring to jest pike magnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riverside Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Panowie a gdzie w miarę tanio można kupić 4 częściowe 13 cm ,w fishing mart ceny trochę duże a i kolorki które chciałbym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witaj Paploss.W zeszłym sezonie lowilem na jerki Freestyler 17cm (kolory 08 i 11 na stronie fishimg mart)W tym sezonie łowie na Dewiatora 16cm w promocyjnych cenach .Te dwa modele moge z czystym sumieniem polecic.Brały na nie szczupaczki od 40-do 96cm.Pierwszy chodzi w ladnym slizgu krótko kolibiac sie na boki po zatrzymaniu,drugi elegancko zamiata na boki.Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi