havy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Cześć.Kupiłem ten młynek,ale troche się boję czy to nie przekręt bo cena chyba okazyjna...co myślicie? http://allegro.pl/shimano-11-twin-power-4000xg-jdm-i5622479827.html Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Jedyne co pewne to to że kupiłeś od kłusola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Trochę styrany, no ale za tę kasę czego się można spodziewać. Przyjdzie paczka sam ocenisz, czy było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Spodziewam sie, mam nadzieje, że jest tylko porysowany ale mechanicznie bedzie ok....Nie mogłem sie powstrzymac, używam tp xt z 95 i mimo lat chodza fajnie, a rocznik 11 ma też dobre opinie i 16lat mniej... Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ważne, żeby mechanicznie dobrze chodził. W końcu na wystawę nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak przekładnia będzie do wymiany to minimum 300PLN trzeba dołożyćNa szpuli wgniecenia, ciekaw czy rancik jest gładziutkiWychodzi już mało atrakcyjnieCena wyjściowa była 650, później 630, teraz 600, za tydzień pewnie 580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Daj znać co do Ciebie dotarło?bo też o nim myślałem aleeee?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak przekładnia będzie do wymiany to minimum 300PLN trzeba dołożyćNa szpuli wgniecenia, ciekaw czy rancik jest gładziutkiWychodzi już mało atrakcyjnieCena wyjściowa była 650, później 630, teraz 600, za tydzień pewnie 580 Szczerze to na szpule nie zwracałem uwagi bo myślałem że to zapas...Przekładnie były na giełdzie po 220, ale jeśli bym wymieniał to tylko żeby zmienić przełoźenie na wolniejsze.Jak bedzie mechanicznie coś nie tak to postaram sie go zwrócić przez alle.Wolałbym kupić taki młynek od pewnego forumowicza, ale ceny tego rocznika nie schodziły po niżej 1100.Zaryzykowałem całe oszczedności, zobaczymy jak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Daj znać co przyjdzie bo widzę, że kolejny TP się pojawił: http://allegro.pl/shimano-09-twin-power-mg-2500s-jdm-i5624139051.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Szczerze to na szpule nie zwracałem uwagi bo myślałem że to zapas...Przekładnie były na giełdzie po 220, ale jeśli bym wymieniał to tylko żeby zmienić przełoźenie na wolniejsze.Jak bedzie mechanicznie coś nie tak to postaram sie go zwrócić przez alle.Wolałbym kupić taki młynek od pewnego forumowicza, ale ceny tego rocznika nie schodziły po niżej 1100.Zaryzykowałem całe oszczedności, zobaczymy jak bedzie.Mam 11 Twin 4000 ponad dwa latka w gablocie nie leży tylko pracujei wygląda jak nówka Zasada to nigdy nie kłaść młynka na kamienie http://allegro.pl/shimano-09-twin-power-mg-2500s-jdm-i5624139051.htmlTen wygląda ładniej, ale za 900 na giełdzie był Complex CI4+ 2500S 100% satysfakcji http://jerkbait.pl/topic/62063-shimano-complex-ci4-2500s-f4-model-2013/ lub budżetowy młynek http://jerkbait.pl/topic/62313-shimano-rarenium-ci4-1000-fb-i-2500-fb-nowe/ Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Obstawiam że to ktoś z forum te młynki wystawia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Szczerze to na szpule nie zwracałem uwagi bo myślałem że to zapas...Przekładnie były na giełdzie po 220, ale jeśli bym wymieniał to tylko żeby zmienić przełoźenie na wolniejsze.Jak bedzie mechanicznie coś nie tak to postaram sie go zwrócić przez alle.Wolałbym kupić taki młynek od pewnego forumowicza, ale ceny tego rocznika nie schodziły po niżej 1100.Zaryzykowałem całe oszczedności, zobaczymy jak bedzie.Młynek dotarł, jak pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Młynek dotarł.Odbierał go brat i stwierdził że kreci leciutko i dobrze wyglada...ale on nie jest wedkarzem.Ja zobacze go najwcześniej w środe i napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wziąłeś ze szpula zapasowa czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Hej.Były pewne perturbacje i dopiero dzisiaj obejrzałem młynek.Wizualnie lepiej jak na zdjęciach,ale niestety na pół centymetra rantu szpuli są zadziory...@zenek miałeś rację.Co do pracy na kolana mnie nie powalił,niby płynnie kręci ale szału nie ma.Moje dwudziestolatki mam wrażenie że gładziej kręcą.Nie kŕęciłem takimi młynkami więc może za wiele oczekiwałem.Najchętniej pokazałbym go komuś kto łowi takim sprzętem.Ale z tą szpulą to masakra,da się to wygładzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Na plecionki nie urobiszDaj szpulę na tokarkę, żeby wygładzić zadziory Można jeszcze poprosić @Józef Lesniak, po serwisie będzie masełko Edytowane 25 Września 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Na plecionki nie urobiszDaj szpulę na tokarkę, żeby wygładzić zadziory Można jeszcze poprosić @Józef Lesniak, po serwisie będzie masełko Prawda, jeśli ktos może coś mechanicznie tam poprawić to na pewno Pan Józef. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Na plecionki nie urobiszDaj szpulę na tokarkę, żeby wygładzić zadziory Można jeszcze poprosić @Józef Lesniak, po serwisie będzie masełko Jak na tokarkę?Przecież rant jest pokryty azotkiem tytanu,który zostanie zjechany,są firmy,które pokrywają nim różne narzędzia w celu utwardzenia,detale pewnie też,ale najpierw trzeba by usunąć nierówności-oczywiście kwestia gustu i zasobności kieszeni,jaki będzie wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ale facet napisał ze ma zapasową szpulke w aukcji..niech Ci ją odda..a tą sobie wezmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Obstawiam że to ktoś z forum te młynki wystawia;-)czesto pojawia sie w dziale kupie ... ktos skupuje młynki daiwy i shimano..i mozliwe ze na allegro wystawia.. tak mi sie wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 ale facet napisał ze ma zapasową szpulke w aukcji..niech Ci ją odda..a tą sobie wezmie... Napisałem do sprzedającego z tą propozycją zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi