Kuchar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam kolegów. Poszukuje spina takiego jak w temacie. Przeznaczenie szczupak. Cw może być nawet ciut mniejszy. Proszę o propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Najlepsza opcja w tej cenie to:Dragon Millenium Super Fast 2,70/5-25 (używany) + Kołowrotek Spro Passion 740 (nowy)Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Kraken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Przeczytaj zasoby forum...takich tematów poruszano mnóstwo...kupisz i tak to co najlepiej będzie Ci leżało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuchar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Przeczytaj zasoby forum...takich tematów poruszano mnóstwo...kupisz i tak to co najlepiej będzie Ci leżało...Dzięki za rade ale już to zrobiłem i mam mętlik w głowie Interesują mnie propozycje od ludzi, którzy byli lub są w posiadaniu proponowanego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 dragon millenium pike 270cm cw. 10-35gr (nowy) + kołowrotek mistrall olympic 3000FD (używany b.mało)+ 135 metry plecionki mikado na kołowrotku cena 250 zł gratis 30 gum na szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuchar Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 dragon millenium pike 270cm cw. 10-35gr (nowy) + kołowrotek mistrall olympic 3000FD (używany b.mało)+ 135 metry plecionki mikado na kołowrotku cena 250 zł gratis 30 gum na szczupakiDzięki Remek za propozycje lecz szukam 5-25 i tylko nowy sprzet prosto ze sklepu. Mam złe doświadczenia z używanymi kręciołami i wędkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 po nowe to do sklepu spin jest nowy zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 może mikado inazuma flash perch 260/eva do 20 gram i mikado abrams 2010fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Nie wierzę Nowy chcesz na giełdzie ? Nie ma, Nowe tylko w sklepie idż i kup .JEZU WYBACZ! szukaj dalej...@Kuchar rules Edytowane 8 Września 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) W tym przedziale cenowym to mogę polecić jak wyżej, dragon millenium heavy duty super fast 2.70 /5-25gPolecam wersję ze starą rękojeścią.Kiedyś taki miałem i byłem maga zadowolony, ale to było jakieś naście lat Edytowane 8 Września 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Jeśli chodzi o kołowrotek no to tak jak ktoś pisał spro passion. Ja używam od 3 sezonów wielkości 720 brat 730 i złego słowa nie powiem. Co do wędki, nie upierałbym się tak przy nowym sprzęcie, na naszej giełdzie za 150zł można na prawdę fajne kijaszki dostac. Jeśli koniecznie nowy, zaproponuję konger troker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi