fryc203 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Jest gdzieś w Polsce do dostania Sportex Magnific Finesse MG2302 7-23g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Dziękuje bardzo za odpowiedź,czyli do UL będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) https://www.sportex.de/pl/wedki-spinningowe/ Pozdrawiam Zbigniew Edytowane 18 Września 2021 przez krokop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Jest gdzieś w Polsce do dostania Sportex Magnific Finesse MG2302 7-23g? Sprawdzę po weekendzie I dam znać na priv czy gdzieś są dostępne. Pozdrawiam Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Tutaj link do kilku fotek z rybami które obecnie wyciągam tylko na wędki Sportex. https://instagram.com/maciekmazurfishing W tym roku testuję głównie wędki pod grubsze tematy, ale jeśli trzeba to również podpowiem w lżejszych wędkach, które do tej pory oglądałem lub mam w swoim arsenale. Edytowane 18 Września 2021 przez szczuply_maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Sportex żyje ????, Sportexa kojarzyłem że starymi wyrobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 @fryc203 Sprawdziłem i ten kijek, którego szukasz mamy dostępny w Raciborzu na magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Czy ktoś mógłby napisać pare słów o takim modelu? 300cm do 60g. Jakie są dedykowane przeznaczenia dla tego kija, jak kwestia realnych zakresów c.w.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Hej czy ktoś miał do czynienia z sportex hydra Speed . Upatrzyłem sobie 220 cm/60 gram.Zastanawiam się czy warte to 7 stów i czy nie lepiej wziąść Technium AX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ja mam dwie 2.10 cm 7-28g i 12-52g. Kij lekki,szybki typowo sandaczowy, niedoszacowane. Łowię głównie tym do 28gr bo ogarnia mi wszystko przynętowo, kogut 35gr nie robi na nim wrażenia. Nie wiem na jakie gramatury u Ciebie będą latały ale weź poprawkę na ten fakt. I co tak drogo, ja płaciłem 119€ za sztukę. Druga sprawa to że ten model już wyszedł i zastąpiono go modelem spirit. Inny blank,przelotki, uchwyt kołowrotka. Tutaj może być już inna historia, zupełnie inna praca blanku ale cena podobna, jak miałbym dzisiaj kupować to ten po lifcie. O ile ponownie bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Dzięki za info, cały czas bije się z myślami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Hejka.Odkopię temat jest w PL oficjalny dystrybutor, kontakt, ceny itp.Ogólnie firma "tajemnicza" w opisach patyków owiane tajemnicą pewne rzeczy. Nie wiem marketing ?Fakt można w dobrej cenie coś wybrać, ale modele premium to kosmos cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) Sportex to taki niemiecki FishingArt tyle, że są dużo więksi i kompleksowo produkują kije a nie tylko blanki. Zaczynali wiele lat temu od produkcji własnych blankow ale dziś to już całkiem duża skala. Nie mam pewności co robią u siebie a co (oczy wogole) zlecają w Chinach czy Korei bo przy ich skali produkcja end to end w Niemczech może nie być opłacalna. Miałem kilka ich kijów w ręku i są to solidnie wykonane konstrukcje. Kolega od kilku lat łowi ma ich travele w solance i bardzo chwali - przedtem używał innych kijów, które żyły dość krótko (łowienie ze skał, lekki popping). Sportex to przyzwoity, trwały sprzęt z dobrą gwarancja. Niemniej ja raczej brałbym kije od Krzyska Zielińskiego - po pierwsze to nasz człowiek, kije ma genialne, serwis rewelacja a cena zawsze do dogadania. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez gladki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 (edytowane) W DE czasami można trafić na promocje, ale ogólnie ceny trzymają sztywno.Po adresie + Google to jakieś magazyny spedycyjne tak mi się wydaje.Jeżeli chodzi o zakup to przemyślę to. PS. Na kij z pracowni chyba się nie namówię, wolę coś seryjnego. Edytowane 21 Stycznia 2023 przez Marcin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Witam Panowie chciałbym odświeżyć nie co temat szukam kija na rzekę do połowu sandaczy 3m zakres do 50gr . Szukałem w Polsce Black perl sportexa. Trochę na próżno są same 270 . Starsze wersje są 300cm ale o nich nic mi nie wiadomo może coś podpowiecie . Pozdrawiam Edytowane 6 Października przez Tomekoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) Ten model czy starszy ? https://allegro.pl/oferta/sportex-black-pearl-gt-3-bp3002-300cm-40g-wedka-spinningowa-22-51g-122302-17565662853?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=high-asp&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_ss_high_asp&ev_adgr=wedkarstwo_high_asp&ev_campaign_id=22364112920&gad_source=1&gad_campaignid=22364112920&gclid=EAIaIQobChMI7c3jp_uUkAMV6z0GAB1ZDhf8EAQYASABEgLRpfD_BwE Czy ten :https://www.angelplatz.de/sportex-black-pearl-maxx-3-0m-40g-2sec-wg-22-53g-bp3012--a90141 Z tego sklepu jest wysyłka do Polski, czasami coś kupuje.Jest promka i wysyłka za darmo. https://www.adh-fishing.com/sportex-black-pearl-maxx-spinning-rod-3-0-m-22-53-g Edytowane 8 Października przez Marcin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października (edytowane) Witaj dziekuje za odpowiedź miałem nad wodą ten 3m black perl i niestety odpada . Wymieniam na 270cm hydra spirit do 40gr . Podobno szybszy nie co , tamten to jak dla mnie bardziej na szczupaki ... choć moc to Ci on miał . Dało sie rzucać już moimi płotkami 15cm + 20gr Edytowane 9 Października przez Tomekoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi