pitt Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 czyli zaczynasz testowac ja na swoje jacki turbo nie polapalem, nawet w szwecji szczupaki nie braly zbyt chetnie na ten wabik ... robilismy porownanie i rownoczesnie lowilismy na turbo jacka i na zwyklego, zwykly kosil a ten ze smiglem tylko halasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Bo na jacki biorą szczupłe a na turbojacki muskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Próbowałem na turbo jacki łowić szczupaki ale zero efektów. W nocy próbowałem łowić na nie musky ... też zerowe efekty ale wtedy na nic nie brały więc test uważam za małowiarygodny. Za to massmarauder sprawdził się?na szczupaki, zwłaszcza kiedy prowadzi się?go bardzo delikatnie. Na niego łowię też w bardzo zarośniętych miejscówkach - pisałem kiedyś o grążelach itd. Działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pitt co to jest co trzymasz w reku ? na stronie salmo w dziale przynęty nie ma czegoś takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 to jest dinner bell http://www.salmofishing.com/lures/dinner_bell.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Panowie czy zauwazyliście roznice w brniach na dostępne kolory jacka mam tu na mysli HPE i RHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Nie .... ale używam tylko w kolorach naturalnych - bez czerwonego bżuszka i tylko pływający. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Chłopaki dali byście link do artykułu bo ja go nie widzę na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.jerkbait.pl/?p=91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 u mnie różnica jest zasadnicza. w jeziorze z czystą wodą brania mam wyłącznie na naturalnego. w zabarwionej jak na przykład na Shannon lepiej robią fire i to nie tylko jacki pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi