lesiewicz Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Drodzy koledzy forumowicze.Poszukuję sklepu ,osoby lub miejsca gdzie mógł bym nabyc wędkę Rozemeijer Qualifier Pike FTR 2,7m 8-42g.Za każdą pomoc będe dźwięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam raz, dwa, trzy, cztery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Soryy ale nie dopisałem że tylko Poland bo po zagranicznych sklepach poruszam się jak słoń w składzie porcelany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 http://centrumorka.pl/index.php?products=product&prod_id =3536 Napisz do nich to może coś poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dzięki bob61 już wysłałem zapytanie. A wie ktoś z was drodzy forumowicze, kto jest przedstawicielem w Polsce firmy Rozemeijer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 swego czasu wiele mozna bylo zalatwic z efexem. jak jest teraz nie wiem. ale mysle ze jak do niego uderzysz to poprowadzi Cie na wlasciwą scieżkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dzięki Mifek, spróbuję uderzyć do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Niestety nie mogę znaleźć takiego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=usrinfo&id=54&a mp; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dzięki Standerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam @Lesiewicz miałem ten kijek przez prawie rok i powiem szczerze, że na sam początek łowienia wydawał mi się super, ale w miarę powiększania arsenału much już było gorzej. Zależy też na jakiej wielkości muchy chcesz łowić ale z cięzkimi bunny bugsami i wiatrem to już bywało ciężko. Jedyną linką, która rzeczywiście ładowała ten kij był Vision Big Mama. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Niestety nie mam zbyt wiele kasy żeby uzbroić sobie kijek u rodbuildera. , lub kupić jakiś lepszy model.A chciał bym spróbować muchowania szczupakowego,i dla tego wybrałem taniość.Wiem że to nie najlepszy wybór ale innego wyjścia niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Niedawno na allegro przemknęły wędki scierra sweep i ferox w śmiesznych cenach, jakoś ok 220plnów w klasach #8. Jeśli to jest ta wędka co miał ją Maciek to raczej dałbym sobie spokój...Jeśli szukasz wersji naprawdę dobrej to szczerze polecam już niestety białe kruki - scierra bw2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Standerus już ich szukałem zarówno BW2 jak i Serie PF i niestetry w Polandzie już niedostępne.A jak gdzieś już pisałem że poruszanie się po zagranicznych sklepach to dla mnie trudność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ja bym po allegro szukał, kolega ostatnio kupił sweepa 10' #8 za 220pln, 2/3 ceny z uk... Był też drugi, 9'#8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A wie ktoś może coś o tej wędce - http://www.allegro.pl/item1024858974_penn_international_wedk a_usa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ja bym po allegro szukał, kolega ostatnio kupił sweepa 10' #8 za 220pln, 2/3 ceny z uk... Był też drugi, 9'#8No to chyba przeoczyłem , cholewcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Hejka No spoko @lesiewicz tylko pisałem swoje spostrzeżenia. Ja miałem to szczęście, że jeszcze w tamtym roku były BW2 ze Scierry, teraz nie oddałbym tego kija za rzadne skarby pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ale żeś mnie pocieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Udało się mi ustrzelić 3 takie BW2 - jednego mam ja, a dwa pozostałe Maćki - Antychryst i Szczupły. Swego czasu chciałem kupić jeszcze model #11-12 na suma, ale to już chyba zbytnia extrema by była.Wędka świetna jak za tą kasę... Lesiewicz - ja na Twoim miejscu poszedłbym na flyfishing.pl, do zakładki komis i tam dał ogłoszenie kupię kij szczupakowy, nie powinieneś długo czekać.Nie tak dawno widziałem tez dość rozsądną wędkę u Kuby Chruszczewskiego - jakiegoś flextexa, co jak mi ich wędki nie leżą to ta była ok. Jakiś z lepszych modeli, chyba 10' #9, warto by tego poszukać. Trochę za długi, ale... rzucaliśmy tym i nie przeszkadzało to jakoś bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki chłopaki za wielką pomoc.Będę się cały czas rozglądał za wędką, ale jak byście gdzieś się natknęli na coś ciekawego typu Bw2, sweepa lub feroxa to przypomnijcie sobie o koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Właśnie zakupiłem wędkę Scierra Sweep Fly Fishing Rod 9 ft AFTM 8 więc wybór wędki mam z głowy.Ale teraz przychodzi problem z wyborem kręciołka .I tu pytanie do znawców tematu - lepiej wziąsć kołowrotek w klasie 7,8 czy oczko wyżej na zapas.Ewentualnie zaproponujcie koledzy jakiś kręcioł w cenie do 300Zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Do tej wedki moim zdaniem racze 7/8.W tym przedziale cenowym polecam Scierra IC3, sam używam i jest ok. Alternatywą Greys GRXi, najtaniej widziałem w Sansporcie Pana Szajnika, bo za ok 275pln, chyba że na allegro szukać.Jeśli wędka przypomina inne Sweepy to będzie ci miło Kupiłeś od tego gościa z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Tak kupiłem od gościa z allegro.A co masz na myśli pisząc ...inne sweepery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 widziałem w innych klasach, robiły super wrażenie. Myślę że będziesz bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi