salmon1977 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam.Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Piszę się na czapke, akurat moja stara dobra bejsbolówka uległa samozniszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dla porzadku proponuje by kazdy pisal ile sztuk chce w chwili obecnej mamy jak rozumiem 3 szt. czyli na koneic kazdego postu w sumie : 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmon1977 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Z Toba 4 mozna podac ewentualny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 5, bo ja bym brał 1 tylko chętnie bym zobaczył najpierw jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Też chetnie bym zamówił 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Też jestem chętny na czapeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Bylbym za ..ale tylko w przypadku jak bedzie ciemnogranatowa ...wtedy 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Piszę się na 1 szt W sumie : 10szt P.S. Na koszulki też bym się pisał 2 szt - xxl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 panowie prosze o każdorazowe zliczanie aktualnej ilosci. ulatwi to na bierząco kontrole ilosci. mysle ze przy okazji czapeczek mozna by od razu dorzucic naszywki. a wiec proponuje by kazdy post na koncu zawieral: w sumie czapki: ... szt. w sumie naszywek: ... szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Czapki, naszywki....A co z koszulkami? Moje jerkbaitowe T-shirty już mają z górki...Jakby co, piszę się na 3 szt czarnych z robertowym sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Czapki, naszywki....A co z koszulkami? Moje jerkbaitowe T-shirty już mają z górki...Jakby co, piszę się na 3 szt czarnych z robertowym sandaczem.Też bym się odświeżył koszulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jeżeli będzie jakiś konkrety plan zamówień to ja tez pisze się na komplecik typu : t-shirt, czapka i naszywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Myku87 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam. Dla mnie 1 czapeczka. Razem 11 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 panowie - wszystko zalezy od wielkosci zamowienia. na pewno postaramy sie by czapeczki byly przynajmniej tak fajne jak te poprzednie - choc wszystkich pewnie i tak nie zadowolimy... na pewno ciemny kolor: jesli bedzie taka mozliwosc byc moze bedzie mozna wybrac sobie jakis kolor. ale na razie ustystematyzujmy kto co i ile w sumie ... od tego musimy zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Poczekam na jakiś porządny wątek Mifek, załóż wątek, będziesz go moderował i powoli zliczał wszystkie zamówienia. Napisz dokładnie co można kupić. Czapkę i naszywkę?? Czy tylko czapkę?? Już przy samym zliczaniu ludzie się mylą, nie mówiąc o wejściu jakiś koszulek. Zamęt <_< Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw17 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dwa kompleciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 ma ktoś jakieś zdjęcie czapek i koszulek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arek_755 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Dołączam się do zamówienia.Proszę dwie czapeczki.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 No to ostatecznie ...dwie koszulki L , dwie czapki , dwie naszywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ja poproszę czapkę koszulkę i naszywkę z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 No to jeśli jest takie zapotrzebowanie to zaprojektujemy coś specjalnego - nowa linia odzieży jerkbait.pl tzw. zestaw startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Nowy zestaw i wzory czapeczki koszulek i naklejek i ja się piszę ale projekt chciałbym zobaczyć 8)Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Acho Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ja również jestem zainteresowany tymi gadżetami, tylko tak jak napisało kilku kolegów wyżej, chciałbym zobaczyć projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benjam87 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 też się piszę na jeden zestaw startowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
salmon1977
Witam.
Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.
Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze
zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu
pozdrawiam Grzegorz
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
7 Maj
22
10 Maj
6
10 Lut