salmon1977 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam.Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Zestaw startowy proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzerwys Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Zestaw startowy raz poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja również jestem zainteresowany. Tylko chciałbym zobaczyć jak wygladaja te czapeczki i koszulki i jaka cena.Pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gruzin Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja również byłbym zainteresowany czapką i koszulką, pozostaje jedynie kwestia koloru i ceny pozdrawiam P.S. Może warto pomyśleć o stałym sklepie z tymi gadżetami, wydaje mi się, że zainteresowanie może przerosnąć oczekiwania moderatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Koszulką byłbym zainteresowany, może też i czapką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karaś Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 wziąłbym czapkę i koszulkę tylko jak z kolorami i ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawekus Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 skoro nazywamy to zestawem startowym to ja też chciałbym się zapisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 I ja jestem zainteresowany koszulką oraz czapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 czapeczka - szt.1,koszulka - 1 - chętnie, ale czy XXXXL będzie możliwe?(absolutne min XXXL).pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KJ-UB Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 + 1 szt. czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakubS Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 O ile temat jest nadal aktualny, równiez chciałbym zamówić zestaw (czapka, koszulka, naszywka) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 ja również jestem chętny stać się posiadaczem czapki i ze 3 koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steelcreation Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Czy jest jeszcze możliwość zakupu takiej czapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Czy jest jeszcze możliwość zakupu takiej czapki ? jeszcze taśma produkcyjna nie ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Również poproszę zestaw obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 no ja mam nadzieję najpierw zobaczyć projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 I co dalej Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 I co dalej Panowie? Właśnie...dzieje się coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 I co dalej Panowie? Właśnie...dzieje się coś?? Wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja również czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Chwilowo Panowie jestem lekko obciążony innymi obowiązkami. Mam jednak nadzieję, że niebawem będę mógł ruszyć z realizacją. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Okoń Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Też proszę zestaw jeśli produkcja nie ruszyła (koszulka rozm.XL i naszywka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mons Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Także jestem chętny. Koszulka(L),czapeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Chwilowo Panowie jestem lekko obciążony innymi obowiązkami. Mam jednak nadzieję, że niebawem będę mógł ruszyć z realizacją. PozdrawiamRemek Z nieśmiałością się przypominamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
salmon1977
Witam.
Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.
Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze
zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu
pozdrawiam Grzegorz
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
7 Maj
22
10 Maj
6
10 Lut