salmon1977 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam.Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Z wielką nieśmiałością popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czermin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jeśli produkcja czapek ruszyłaby w najbliższym czasie to również się na nią piszę, choć nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym projekt no i dowiedział się troszkę więcej szczegółów technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Z produkcją nie ma problemu, można ruszyć w każdej chwili. Ale Remek musi klepnąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dam - Witek jutro do Ciebie zadzwonię. Mam dwie sprawy - m.in. czapeczki i to o czym zapomniałem odbierając kalendarze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja również piszę się na koszulkę XL - 1 szt. i czapeczkę.Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mr Moderator cow kwestii forumowej odzieży słychać?Wiosna z nieśmiałością puka do nas a u nas zima na całego.Piszę się na czapeczkę, koszulkę XXl i 2 naszywki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jozi trwaja prace nad projektem oraz zakresem gadżetów... nie zalezy nam na strzale w kolano - czyt miernej jakości zabawkach ktore poza postawieniem w gablotce do niczego sie nie przydadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Mifciu kumam.Może by tak podrzucić swoje Columbie do obszycia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jozi trwaja prace nad projektem oraz zakresem gadżetów... nie zalezy nam na strzale w kolano - czyt miernej jakości zabawkach ktore poza postawieniem w gablotce do niczego sie nie przydadza... Tylko proszę szybciej. Jak rok temu moje zabawki pojechały z Passatem w siną dal to mi tylko kilka naklejek zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witajcie Wiosna tuz tuz. Ja rowniez pisze sie na zestawik w rozmiarze XL. KOSZULKA,CZAPECZKA,NASZYWKA ITP.Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jeśli nie jest za późno to z chęcią zakupiłbym naszywkę i koszulkę w rozmiarze L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dziekuję za zainteresowanie. W chwili obecnej nadal trwają prace nad wyborem wzorów oraz prjektem poszczególnych rzeczy (czapeczki, koszulki, naszywki, naklejki i jeszcze kilka innych rzeczy). Oczywiście będziemy uzwględniać zapotrzebowanie naszych forumowiczów zgłoszone w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W takim razie na naklejkę też się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bajzi Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mifek a będą dostęne naklejki z podziałką? Fajnie było by sobie nakleić taką miarkę na łajbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mifek a będą dostęne naklejki z podziałką? Fajnie było by sobie nakleić taką miarkę na łajbie. jak będzie zbyt to będą na pewno pojawi się jakaś ilość sondażowa celem zbadania zapotrzebowania a pozniej - pozniej to już mam nadzieje z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bardzo zaniepokoił mnie fakt, iż w/w wątek zszedł na długo planowy wątek. Panowie wędkarze możecie zdradzić czy przed 1 MAJA wystartujemy z nowymi koszulkami, czapeczkami i innymi gadżetami z logo JERKBAIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hornet Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja tez sie pisze na caly zestawik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bardzo zaniepokoił mnie fakt, iż w/w wątek zszedł na długo planowy wątek. Panowie wędkarze możecie zdradzić czy przed 1 MAJA wystartujemy z nowymi koszulkami, czapeczkami i innymi gadżetami z logo JERKBAIT. Kruca bomba ,mało casu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Za niecały miesiąc wątek skończy rok...Może w końcu jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wrobi80 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam.Z miłą chęcią również bym się dopisał na zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harry Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, Ja też chętnie nabyłbym komplecik.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 I wszystko ucichło a fajnie sie zapowiadało Jesli watek zmartwych-wstanie tez pisze sie na czapke i koszulke L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patronservice Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 czapka 1 szt. koszulka (L) 1szt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
salmon1977
Witam.
Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.
Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze
zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu
pozdrawiam Grzegorz
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
7 Maj
22
10 Maj
6
10 Lut