salmon1977 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam.Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Nic nie ucichło. Napisałem w innym wątku. Pracujemy ciężko nad kilkoma zmianami jerkbait.pl (dlatego moja praktycznie nieobecność ostatnimi czasami na forum). Zmieni się m.in. logo (też nad nim pracujemy) więc gadżety będą produkowane po akceptacji nowej wersji. Proszę o cierpliwość - mamy kilka spraw do załatwienia i staramy się je zamknąć by Wam było lepiej, wygodniej i przyjemniej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sowos Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Super Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
salmon1977
Witam.
Dostrzegłem zainteresowanie czapkami z logo j.pl.
Jesli byłoby wieksze zainteresowanie mam zapewnienie od Mifka ze
zorganizuje sie zamówienie.Moze aby było jasne prosze zainteresowanych o wpisanie sie tu
pozdrawiam Grzegorz
Top użytkownicy dla tego pytania
6
5
4
3
Popularne dni
7 Maj
22
10 Maj
6
10 Lut