dieBullen Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Witam Kolegów po kiju.Przedstawię z grubsza mój problem, miałem jechać na "grupową" z biurem ZEW PRZYGODY, jednak w pracy skomplikowała mi się sytuacja i zmuszony byłem zrezygnować z wyjazdu. Moje wrażenia co do pobytów w Szwecji organizowanych przez tą firmę są jak najbardziej pozytywne. Świetna organizacja i wspaniałe podejście do klienta. Jeśli jest ktoś zainteresowany wyjazdem w terminie 25.09 br do 03.10 br( szczegóły wyjazdu na stronie biura) to proszę o kontakt na priv, lub jeśli chcecie to bezpośrednio z biurem. Wodom cześć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Mało wynika z tego co napisałeś....w sensie, że szukasz kogoś kto pojedzie za Ciebie bo nie chcą Ci zwrócić kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieBullen Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 W sensie, nie mogę pojechać a jestem człowiekiem słownym także szukam kogoś na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi