Skocz do zawartości

Wyjazd do Szwecji /Syrsan/ 7dni od 28.05.2010! Wolne miejsce

rafael_h

Rekomendowane odpowiedzi

Szukamy piątej osoby na wyjazd na ryby do Szwecji (Zatoka Syrsan) od 28.05 do 6.06.2010. 7 dni pobyt na samą zatoką w domku do dyspozycji 2 łodzie z silnikami na 5 osób.

Koszt: ok. 1750 zł (wliczony prom) plus własne jedzenie i zrzutka na paliwo.

Cena zawiera również ubezpieczenie. Jedziemy z biurem podróży wędkarskich. Nie zamieszczam linku, bo wiadomość jest usuwana, więc proszę sobie wygooglać :D

Wyjazd z okolic Krakowa, Chrzanowa i Częstochowy na prom do Gdyni.

Kontakt mailowy: rafal_hrycaniuk@o2.pl, mogę mieć opóźnienia, więc proszę o cierpliwość:)

Zapraszam!

Witam!

Fajnie, że udało nam się nawiązać już jakiś kontakt:) Widzę z opisu, że Śląsk? To w sumie blisko:) To Wasz pierwszy wyjazd? Jak widzisz mamy pewien mały problem, bo jeden z naszych uczestników miał wypadek i nie może pojechać. Próbujemy kompletować ale jest problem. Pomyślałem, że jak macie jeszcze kogoś kto by chciał pojechać to mamy miejsce, a mieszkać będziemy obok siebie.

Jeśli chodzi o nas to dla wszystkich jest to debiut, no i mamy nadzieję, że coś połowimy, choć też nie oczekujemy cudów. Liczymy na fajną przygodę no i kilka ładnych szczupaczków a może jakaś większa sztuka też się skusi... Zobaczymy. Przyznam, że jesteśmy w małej rozsypce i jeszcze nie wiem jak zorganizujemy m.in. jedzenie. Macie echosondę? My na razie nie i nie wiem jak bez tego będzie, bo łowisko nie jest proste. No i te głazy podwodne. Jest trochę trudności, choć ważne, że jest pozytywne nastawienie i oby tylko ryby były:)

Pozdrawiam!

Rafał H.

Bardzo mi miło, że udaje się poznać ludzi jeszcze przed wyjazdem. Mam nadzieję, że ten wyjazd zaowocuje dłuższymi znajomościami wędkarskimi.

Jeśli ktoś ma pomysł kto z jego znajomych chciałby (i mógłby) pojechać, to proszę o kontakt. Ciągle szukamy... Wolne miejsce jest dlatego, że przykra okoliczność życiowa pokrzyżowała nieco plany jednemu koledze. Proszę zatem o pomoc i pytanie swoich znajomych po kiju.

Pozdrawiam!