rafael_h Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Szukamy piątej osoby na wyjazd na ryby do Szwecji (Zatoka Syrsan) od 28.05 do 6.06.2010. 7 dni pobyt na samą zatoką w domku do dyspozycji 2 łodzie z silnikami na 5 osób. Koszt: ok. 1750 zł (wliczony prom) plus własne jedzenie i zrzutka na paliwo.Cena zawiera również ubezpieczenie. Jedziemy z biurem podróży wędkarskich. Nie zamieszczam linku, bo wiadomość jest usuwana, więc proszę sobie wygooglać Wyjazd z okolic Krakowa, Chrzanowa i Częstochowy na prom do Gdyni. Kontakt mailowy: rafal_hrycaniuk@o2.pl, mogę mieć opóźnienia, więc proszę o cierpliwość Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam,To będziemy sąsiadami w domkach Jedziemy w tym samym terminie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael_h Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam! Fajnie, że udało nam się nawiązać już jakiś kontakt:) Widzę z opisu, że Śląsk? To w sumie blisko:) To Wasz pierwszy wyjazd? Jak widzisz mamy pewien mały problem, bo jeden z naszych uczestników miał wypadek i nie może pojechać. Próbujemy kompletować ale jest problem. Pomyślałem, że jak macie jeszcze kogoś kto by chciał pojechać to mamy miejsce, a mieszkać będziemy obok siebie. Jeśli chodzi o nas to dla wszystkich jest to debiut, no i mamy nadzieję, że coś połowimy, choć też nie oczekujemy cudów. Liczymy na fajną przygodę no i kilka ładnych szczupaczków a może jakaś większa sztuka też się skusi... Zobaczymy. Przyznam, że jesteśmy w małej rozsypce i jeszcze nie wiem jak zorganizujemy m.in. jedzenie. Macie echosondę? My na razie nie i nie wiem jak bez tego będzie, bo łowisko nie jest proste. No i te głazy podwodne. Jest trochę trudności, choć ważne, że jest pozytywne nastawienie i oby tylko ryby były:) Pozdrawiam!Rafał H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Poszedł priv. PS. Nie ma chętnych na wyjazd w takim terminie w takie miejsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Będziemy Rafale w piątek 28 także wyruszać z Warszawy- po doświadczeniach zeszłorocznych pewnie z duużym zapasem czasu PozdrówkaKorsarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No chyba my też wyjedziemy z zapasem, złoty osiemdziesiąt na budziku na obwodnicy trójmiasta to nie jest rozsądna prędkość Prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael_h Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Bardzo mi miło, że udaje się poznać ludzi jeszcze przed wyjazdem. Mam nadzieję, że ten wyjazd zaowocuje dłuższymi znajomościami wędkarskimi. Jeśli ktoś ma pomysł kto z jego znajomych chciałby (i mógłby) pojechać, to proszę o kontakt. Ciągle szukamy... Wolne miejsce jest dlatego, że przykra okoliczność życiowa pokrzyżowała nieco plany jednemu koledze. Proszę zatem o pomoc i pytanie swoich znajomych po kiju. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael_h Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zainteresowanych proszę również o kontakt telefoniczny (nie zawsze mam dostęp do Internetu) Kom: 694188722. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi