arwo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam. Co możecie powiedzieć mi o tej torbie: http://allegro.pl/torba-fishing-team-jaxon-uj-xte01-wym-34-17-30cm-i5290199858.html Chodzi mi o mobilność (łowienie z brzeguna spinning). Chciałbym pomieścic w niej jakieś większe pudełko z przynętami i kilka mniejszych, coś do picia i jedzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 zmierzyć pudełko duże, zmierzyć pudelka małe, zmierzyć jedzenie, zmierzyć napój -> porównać w wymiarami torby -> dodać swoje oczekiwania -> voila! mamy odpowiedź... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No tak wymiary torby mi pasują.Jak wygląda jakość wykonania i czy wygodnie sie ją używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Kolego jaka cena taki wyrób Kup dobrą markową torbę a będziesz na lata zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arwo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Kolego jaka cena taki wyrób Kup dobrą markową torbę a będziesz na lata zadowolony To jaką torbę byś polecał? Chodzi mi o mobilność więc nie chcę aby była zbyt duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Kolego udaj się do sklepu wędkarskiego wybierz taką TORBĘ jaka będzie Ci odpowiadać, zwróć uwagę na szwy, zamki i tyle w temacie, dużej rybki życzę , udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 np. scierra outpost, mam taką od pięciu tygodni, zaliczyła z 15 wypadów.Chcąc upakować się w torbie mobilnej wielkości, trzeba jednak brać pod uwagę, że nie nawali się do niej wszystkiego co chciało by się wziąć. jedno średnie pudełko (np LL3030 by meiho) i jedno mniejsze, i wejdzie picie (butelka 0,5-0,7l) oraz coś do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Generalnie torby Jaxona z tej serii mają problemy z suwakami. Element zamykająco-otwierający (nie wiem jak to fachowo nazwać) jest z bardzo kiepskiego metalu i po paru miesiącach potrafi pęknąć. W mojej (mam większy model) na 4 suwaki 3 już się rozpadły, a mam ją od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi