MATAS Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam! Wiem że jest tu wielu wędkarzy-fotografów którzy mogliby mi pomóc. Piszę artykuł do czasopisma o zaporach wodnych i ich wpływu na środowisko i potrzebuje dosłownie 1-2 fotki przykładowej zapory gdzie jest ukazany wpływ na środowisko. Nie chodzi tutaj o jakąś super fotke tylko o zwyczajne ukazanie problemu. Potrzebowałbym aby osoba która mi udostępni fotke dałaby mi pozwolenie do publikacji tego zdjęcia (oczywiscie będzie z podpisem autora pod zdjęciem w czasopismie!) I podkreślam, to nie musi być super zdjęcie! Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Na kiedy ta fotka ? Chyba coś będę miał, ale to dopiero jutro z rana. Dziś w pracy do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 od frontu ...... tylko, ten wpływ, na środowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Popper, rewelacja napisz mi tylko co to jest za rzeka i swoje inicjały. O wpływ na środowisko się nie martw bo widać wyrażnie zmiane środowiska rzecznego na środowisko jeziorne PRIV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 i kolejny początek Bobru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Matas najlepsza dla ciebie byłaby fotka MEV'a w Czarnym Dunajcu na podhalu. Niestety teraz Ci jej nie zrobię bo jest powódź. Jak kolo z elektrowni piętrzy wodę to w korycie jest sucho, po prostu zero wody. Totalna degradacja środowiska. Bywam tam czasem ale pewnie potrzebujesz takie zdjęcie już teraz. Kolendowicz kiedyś wsadził do Wś zdjęcie tego miejsca. Chyba w zeszłym roku był artykuł o budowie nowych MEV na Dunajcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.polskieszlakiw odne.pl/data/dunajec_tama02.jpg&imgrefurl=http://www.pol skieszlakiwodne.pl/%3Flink%3D2%26typ%3D2%26txt%3D368&usg =__b6SztCLUMklDIY1DKvKmshrUuGg=&h=300&w=400&sz=2 2&hl=pl&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=hEltRp 8UiDH_KM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DPr %25C3%25B3g%2Bwodny%2Bw%2Bczarnym%2Bdunajcu%26um%3D1%26hl%3D pl%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1 Tu masz link do fotki i materiału. Tylko nie wiem czy takie coś Cię urządza bo zdjęcie nie pochodzi odemnie. Al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mam parę zdjęć zapory ale to we Francji i nie wiem czy temat aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie wiem również czy temat aktualny ale na wszelki wypadek. Masz tu dwa zdjęcia progu z Słupi i jak coś to mam jeszcze fotkę zapory z Żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nawet fajnie to wygląda, podczas roztopów musi być tam ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi