Artek Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 No to wymieniaj te mankamenty, pośmiejemy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Pewnie ze nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) I był wystawiony i jacyś znawcy go ocenili ze z alieexpres..masakra niektórych ludzi tu nie powinno byc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez krzysztof1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Panowie ja nie chce „obsmarować” Daiwa bo lubię i mam ale tez nie będę pisał , że wszystko jest ideolo jak nie jest.Tak mam dużo Stellę 10 4000 bo je lubię , pasują mi technicznie ,wagowo i wizualnie podatne na czarny tuning.ostatnio z kumplem byliśmy na karpiowym burdeliku, ja jako ze nie mam tego typu sprzetu(karpiowego) używałem spina 20lb do 50 gram i stelli 10 3000hg , łowisko w dniu otwarcia po kilkanaście ryb na głowę , miałem 17 holi ryb w przedziale od 7 do 9 kg wszystko holowane siłowo,jak na cały dzień przeciągania liny z karpikami młynek nic nie stracił na swej lekkiej pracy, gdyby z Daiwą było podobnie napewno bym nie narzekał , fakt ryba większa nieco inne warunki , ale hol był w granicach rozsądku , bez hamulca na beton szarpania itd.zaznaczam hol kijem nie mlynkiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) I ja tez mam takie zdanie ..akurat jak dla mnie stella 4000 jest za wielka i za ciężka ..i niema tematu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ????????... anoreksja w modzie Edytowane 3 Maja 2020 przez patu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Chyba tak ale taka jest prawda[emoji4][emoji4][emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Z moich doświadczeń...daiwą kręci płynniej przy fotel-fishingu, Shimano nad wodą, dociążone jeszcze bardziej. Edytowane 3 Maja 2020 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Za pół roku będzie już zapewne exist 21 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 No, a jego waga w wielkości 4000 całe 150g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Poważnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Trzeba będzie pomyslec Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Tu nie ma co myśleć, tu trza brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Zobaczymy jeszcze na cene Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Zobaczymy jeszcze na cene Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW granicach 2600-2800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 To taniej jak exist 18 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 No i dodatkowo bez szpuli zapasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 A który exist ma zapasowa szpulę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 A który exist ma zapasowa szpulę ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA to nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 A który exist ma zapasowa szpulę ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W zestawie sklepowym - ZADEN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dokładnie tak.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Z moich doświadczeń...daiwą kręci płynniej przy fotel-fishingu, Shimano nad wodą, dociążone jeszcze bardziej.Dokładnie tak, Stella pod obciążeniem pokazuje swoje najlepsze oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Exist LT radzi sobie pod obciążeniem wcale nie gorzej, a przy tym lżej startuje i jest mega sztywny.Do jigowania nie ma nic lepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Mogę Wam pożyczyć colsztok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi