Skocz do zawartości

Szukam plecionek do multikow

koks

Rekomendowane odpowiedzi

No mam 2 multiki: abu record rcn51 i abu revo premier. Dwa baty - jeden do 70gr drugi i trzeci do 21gr i 28gr. Jakie plecionki proponujecie chodzi mi o moc w lb. Jestem w tym momencie w anglii i tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu.

No mam tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu.

Miałem spidera tego nowego czerwonego. Rozmiar 012 o wytrzymałości 7 i coś tam. Miałem całe dwa dni. Pierwszego była rewelacyjna. Mocna ,miękka. Ale na drugi dzień 100% odmiany. Rwała się przy zarzucaniu, zacinaniu, w zawadach. Tragedia. Wywaliłem.

Może dlaczego że łowiłem w słonej wodzie.. Niewiem.

I mama berkeley WHIPLASH. Mam tego zielonego 10 kg i coś tam.

Mam go już dwa sezony. Rewelacja. Zadnych problemów przez dwa lata. Wciąż ta sama na kręciołku. Miękka. Mocna.

Jedynie troszkę się się odbarwiła,.

No mam tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu.

Miałem spidera tego nowego czerwonego. Rozmiar 012 o wytrzymałości 7 i coś tam. Miałem całe dwa dni. Pierwszego była rewelacyjna. Mocna ,miękka. Ale na drugi dzień 100% odmiany. Rwała się przy zarzucaniu, zacinaniu, w zawadach. Tragedia. Wywaliłem.

OMG. Pojechales na dorsze z pletka 0.12 na slodka wode?

A co w tym dziwnego?

czy zaraz muszę wieszać pilkierka 500 gram?

ja zwyczajnie ja ripperki i twistrki łapię rybki.

A gruba plecionka to długi opad. a łowię tak do 30-40 metrów z łódki.

Shimano to które mam też ponoć na słodką wodę a od trzech lat widzi regularnie słoną.