koks Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 No mam 2 multiki: abu record rcn51 i abu revo premier. Dwa baty - jeden do 70gr drugi i trzeci do 21gr i 28gr. Jakie plecionki proponujecie chodzi mi o moc w lb. Jestem w tym momencie w anglii i tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sea_Dog Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 u mnie curado 101d kij 18cw plecionki stren i power pro 10-14lb. kupuj to co dobre i sprawdzone, nic innego nie wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 spiderwire bardzo dobra - obecnie jej używam i uważam, że jest świetna. A moc - kupuj taką jak potrzebujesz. Ja do jerków i szczupaków używam 20lb-40lb. Pstrągi 10-15lb. Bolenie 10-15lb. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 tak jak napisal remek, wytrzymalosc przez niego proponowane sa jak najbardziej ok. pamietaj tylko ze spiderwire ma kilka roznych typow. najbardziej sprawdzona jest odmiana SpiderWire STEALTH i ta moge z czystym sumieniem polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dokładnie - używam stealth'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 No mam tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu. Miałem spidera tego nowego czerwonego. Rozmiar 012 o wytrzymałości 7 i coś tam. Miałem całe dwa dni. Pierwszego była rewelacyjna. Mocna ,miękka. Ale na drugi dzień 100% odmiany. Rwała się przy zarzucaniu, zacinaniu, w zawadach. Tragedia. Wywaliłem.Może dlaczego że łowiłem w słonej wodzie.. Niewiem.I mama berkeley WHIPLASH. Mam tego zielonego 10 kg i coś tam.Mam go już dwa sezony. Rewelacja. Zadnych problemów przez dwa lata. Wciąż ta sama na kręciołku. Miękka. Mocna.Jedynie troszkę się się odbarwiła,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 No mam tu przewaza berkley i spiderwire. Czytalem na forum i o spiderwire stealth niezle piszecie. Sugestie prosze. prosze opinie zawezac do tych dwoch marek bo do innych i tak nie mam dostepu. Miałem spidera tego nowego czerwonego. Rozmiar 012 o wytrzymałości 7 i coś tam. Miałem całe dwa dni. Pierwszego była rewelacyjna. Mocna ,miękka. Ale na drugi dzień 100% odmiany. Rwała się przy zarzucaniu, zacinaniu, w zawadach. Tragedia. Wywaliłem. OMG. Pojechales na dorsze z pletka 0.12 na slodka wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A co w tym dziwnego?czy zaraz muszę wieszać pilkierka 500 gram?ja zwyczajnie ja ripperki i twistrki łapię rybki.A gruba plecionka to długi opad. a łowię tak do 30-40 metrów z łódki.Shimano to które mam też ponoć na słodką wodę a od trzech lat widzi regularnie słoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no kupilem spiderwire stealth camo 20lb 300yds. wystarczy na 2 kolowrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no kupilem spiderwire stealth camo 20lb 300yds. wystarczy na 2 kolowrotki? kolowrotek kolowrotkowi nie rowny. sa takie ze wystarczy i taie gdzie na jeden bedzie malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 tzn czy wystarczy na abu record 51 i abu premier ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 moim zdaniem bedzie malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi